Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem, vagy ne? Megéri, vagy nem?
Figyelt kérdés
Kezdem a legelején. Barátom a lány, ismerem úgy egy éve. Közös sportra járunk szal. úgy hetente 3x2 órát együtt töltünk. Szerintem a kapcsolat, hangulat köztünk nagyon jó sokat nevetünk nagyon sokat beszélgetünk főleg ha kettesben maradunk, ha hamarabb végez valamelyikőnk megvárjuk egymást, érdeklődünk egymás felé(gondolok itt iskola, otthoni dolgok, stb.). Bókolgattam már neki, megdicsérgettem, hogy szép stb. de különösebb jelek nem jöttek arra, hogy esetleg Én is érdekelném mint fiú. Nem vagyok nagy csajozós fiú, nem is szoktam ilyen nyálas csajozós dumákat habratyolni nekik. A lényeg az hogy nagyon megtetszett és nagyon, de nagyon beleszerettem a lányba. Túlságosan is. Szeretném a tudtára hozni, vagy megmondani neki, hogy nekem Ő sokkal többet jelent mint egy lány, vagy barát. De félek attól hogy visszautasít (ettől ki nem fél)és hogy utána rosszabb lesz a kapcsolatunk és még ennyire sem lehetek vele mint mostanában. Mégis Ti, hogy mondanátok meg, vagy mit tennétek a helyemben? Nagyon nem jó így, hogy ott vagyok vele olykor kettesben és tudom, hogy 50-50% az esélyem de nem használom ki. Megéri megpróbálni és majd lesz ami lesz, vagy mit tegyek. Próbáljam meg és ha megromlik a kapcsolat köztünk akkor legyen az előttem hogy egy lépés volt az érdekében, hogy boldog legyek? Én 19 éves vagyok Ő pedig 16.
Öcsém, én még a barátnőmmel sem tudok 2 napot éjjel nappal együtt lenni! Te tudsz valamit! ;)
2009. júl. 23. 12:55
42/51 A kérdező kommentje:
Neeem?! Én egész életemet is Ő melette tudnám tölteni!
2009. júl. 24. 19:31
43/51 anonim válasza:
Ja, nem úgy, úgy én is kibírnám... Amúgy minden OK!
Csak mostanában sosem jönnek úgy össze a dolgok, programok!
Na, hajrá, csak csináld, most már te is megérdemelsz, egy jó kis barátnőt! Mondogasd csak ezt magadnak: Igenis megérdemled, hogy együtt legyél vele! Neked ez jár! És csak azt veszed el, ami a tiéd! Ami nem a tiéd, azt úgysem tudnád. De ami a tiéd, azért nyújtsd ki a karod!
2009. júl. 27. 02:07
44/51 A kérdező kommentje:
Akkor okés! Ja ja majdcsak lessz valami csak azért nem olyan egszerű a dolog mert szerelmes vagyok belé, szeretem. ez nem olyan dolog hogy megláttam az úton megtetszett s dejó lenne vele kefélni egyet meg majd járunk ameddig járunk egy éjszakás kaland. Őt hosszú távra akarom nem csak hülyíteni. kinőttem Én már abból a korból!
2009. júl. 27. 18:42
45/51 A kérdező kommentje:
Hát megtörtént hosszú idő után s ahogy előre tudtam nem a válasz. Hát ennyi, majdcsak találok hasonló szép lényt. Igaz hogy alkalmam sem volt ereől hosszadalmasan beszélni mert alig akart velem eljönni h kifejthessem magam elmondtam amit akartam s ment is vissza nem sok időt besz erről sajnos. Majd este még írok szerintem neki 1 sms-t leírom amit nem tudtam elmondani mert annyira sietett de nem tom minek és hogy maradjunk ugyanolyan jó haverok mint eddig sőtt még jobbak ha benne lesz és hogy akkor felejtsük el amit mondtam. Mert látam rajta hogy nem úgy foglalkozott már velem reggel vagy csak gondolkodott nem tudom. nem szeretném elveszíteni mint jó barát.
2009. aug. 3. 08:00
46/51 A kérdező kommentje:
Megírtam az sms-t is. nem tudom még nem írt szerintem nem is fog! Legalább már túlvagyok rajta még iciri picirit bízok benne hogy lehet hogy gondolkodik a dolgok és hogy csak rávágta hogy nem úgy jövök be neki majd kiderül!
2009. aug. 3. 11:16
47/51 anonim válasza:
Jól van, ne keseredj el ezen!
Törődj bele. Ne mutasd ki neki, hogy most mennyire kivagy.
Biztos tudta már, hogy miről akarsz vele beszélni, és azért sietett el, mert ő is zavarban volt a helyzet miatt. Barátként azért kedvel téged, mert mégiscsak elment, szal emiatt ne aggódj, bár lehet, hogy most kell neki pár nap, amíg megemészti a dolgokat!
És igazad van, fogsz találni másik szép lányt is.
Azzal legalább nem veszkődsz majd hónapokig, hamarabb a végére jársz, hogy kiderítsd: ő is szívesen járna-e veled?
Lehet, hogy majd csak az 5., vagy 10. ilyen lány lesz az, aki végül jár veled!
Mindenből tanul az ember!
2009. aug. 4. 13:19
48/51 A kérdező kommentje:
hát igen szerintem is tudta! nem baj így tudom h nem szeret úgy csak mint 1 barát deh remélemn megmaradok neki mint jó barát!
2009. aug. 4. 20:38
49/51 A kérdező kommentje:
Hát útál. Nagyon más lett, nagyot csalódtam benne azt hittem ezt vele meglehet szépen beszélni. Deh nem érdekel ugyan olyan kedves leszek vele mint eddig ha még látom valah Én nem érzek bűntudatot csak szépen megkárdeztem valamit s mondtam ha akk ok nem és felejtsük el!
2009. aug. 5. 13:28
50/51 A kérdező kommentje:
Pedig ti mondtátok hogy az a legjobb ha egyenesen megmondom neki meg hogy ezeket álltalában jól viselik a lányok legyen akármi a válaszuk nem megsértődnek Én most Őt nem értem meg hogy ez neki mire jó holott Én egyenesen elmondtam neki hogy lehetne e köztünk valami meg h nekem tetszik s erre megutál ezel nem mondtam rosszat meg Én megmondtam neki hogy tudomásul vettem amit mondott hogy nem vagyok az esete és hogy nem kellek neki szal sehogy sem értem így utólaj lehet jobb lett volna magamban tartani deh most így jó mert már majdnem elfelejtettem h megmondtam neki deh most meg nagyon rossz h nem nagyon szól és utál engem szerintem jogtalanul várok 1 pár hetet s ha addig sem keres akkor szerintem még 1 x megpróbálom megkérdezni vagy valami h legyünk már barátok erre rávenni hogy már nem érdekel deh barátként szeretnék vele leni s ha erre sem enyhül akkor sajnálom Én nem tehetek mást ez ügyben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!