Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merjem, vagy ne? Megéri, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem, vagy ne? Megéri, vagy nem?

Figyelt kérdés
Kezdem a legelején. Barátom a lány, ismerem úgy egy éve. Közös sportra járunk szal. úgy hetente 3x2 órát együtt töltünk. Szerintem a kapcsolat, hangulat köztünk nagyon jó sokat nevetünk nagyon sokat beszélgetünk főleg ha kettesben maradunk, ha hamarabb végez valamelyikőnk megvárjuk egymást, érdeklődünk egymás felé(gondolok itt iskola, otthoni dolgok, stb.). Bókolgattam már neki, megdicsérgettem, hogy szép stb. de különösebb jelek nem jöttek arra, hogy esetleg Én is érdekelném mint fiú. Nem vagyok nagy csajozós fiú, nem is szoktam ilyen nyálas csajozós dumákat habratyolni nekik. A lényeg az hogy nagyon megtetszett és nagyon, de nagyon beleszerettem a lányba. Túlságosan is. Szeretném a tudtára hozni, vagy megmondani neki, hogy nekem Ő sokkal többet jelent mint egy lány, vagy barát. De félek attól hogy visszautasít (ettől ki nem fél)és hogy utána rosszabb lesz a kapcsolatunk és még ennyire sem lehetek vele mint mostanában. Mégis Ti, hogy mondanátok meg, vagy mit tennétek a helyemben? Nagyon nem jó így, hogy ott vagyok vele olykor kettesben és tudom, hogy 50-50% az esélyem de nem használom ki. Megéri megpróbálni és majd lesz ami lesz, vagy mit tegyek. Próbáljam meg és ha megromlik a kapcsolat köztünk akkor legyen az előttem hogy egy lépés volt az érdekében, hogy boldog legyek? Én 19 éves vagyok Ő pedig 16.
2009. máj. 6. 19:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Na, mizu? Mikor hívod el moziba? Vagy mikor beszélsz vele?
2009. máj. 21. 23:34
 22/51 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom sajnos! De nagyon rágom magam az ügyön, igaz nem értem mit tökölök, csak valahogy nincs "biztatás"!
2009. máj. 26. 19:45
 23/51 anonim ***** válasza:

Figyusz.

Soha életedben senki más nem fog bíztatni arra, hogy lépjél egy nő felé, vagy éppen, hogy megszerezd! Más legfeljebb lenyúlja a nőt, aki most még lehet, hogy szabad és a tiéd is lehetne.

Csak saját magadtól teheted ezt meg, vagy sem.

Ne síránkozz, cselekedj! Tedd meg, vagy megteszi más.

2009. máj. 29. 00:54
 24/51 A kérdező kommentje:
ja ja! De úgy értem önmagamat kellene biztatni!
2009. máj. 30. 18:04
 25/51 anonim ***** válasza:

Na, már én sem értem: "mit tökölsz?"

Nem elég bíztatás az, hogy lehetne egy szép kis barátnőd?

2009. máj. 30. 23:54
 26/51 A kérdező kommentje:
Persze hogy elég! De valahol azt érzem, hogy úgysem kellenék neki, és csak kudarc lenne a próbálkozás! Ha ezt a hülyeséget kiverném a fejemből lehet, hogy jobb lenne!
2009. máj. 31. 14:38
 27/51 A kérdező kommentje:
Hello! rajta vagyok az ügyön! Ma már azt is megengedte hogy megfogjam a kezét olyan múdon hogy ezzel mutattam neki valamit szal nem úgy fogtam meg a kezét h sétáljunk. Nah ez nem is lényeges annyira! Azt kérdezném hogy szerintetek ha beszélgetünk és mindig keresi a tekintetem és mosolyog akkor lehet valami? Én pl: mindig mélyen a szemébe nézek pillanatokig!
2009. jún. 5. 18:30
 28/51 anonim ***** válasza:

Fantasztikus előrelépés! Téged honnan szalajtottak, vagy vasvillával símogattak gyerekkorodban? Hogy ennyire félsz megérinteni?

Csak bátran, szerintem jó úton haladsz, csak legyen a kiscsajnak türelme kivárni, amíg lassan előrehaladsz.

Jól esik az a lánynak is, ha megfogják a kezét, átölelik, puszit adnak neki.

Ugye adsz neki puszit búcsúzáskor???

Ha nem, akkor kezdd el azt is sürgősen.

És tényleg vidd már el egyszer sétálni, de olyankor ne egymás mellett menjetek külön, hanem fogd meg a kezét, úgy! Erre valók a randik, olyankor lehet többet, mint ha csak úgy talákoztok!

Hát ezek szerint ő is úgy néz rád, mint pék kutyája a kiflire, tényleg csak rád vár ő is! De neked kell kezdeményezni mindent. A talákozásokat, randikat, kézfogást, puszit, stb. Hajrá. Majd írj!

2009. jún. 6. 12:51
 29/51 anonim ***** válasza:

Szia! Na alakul már a dolog tovább?

Jön a nyár, a hosszú nyáresti séták, ne maradjatok le róla!

:)

2009. jún. 23. 16:20
 30/51 A kérdező kommentje:
Alakulgat! De még mindig nem az igazi. Multkor 1 esős napon megkért hogy kisérjem el egy darabig hogy ne legyen egyedül és olyan jó volt (igaz esett az eső) vele sétálni még az esernyője alá is beengedett csak az a baj hogy Én nem gyalog voltam máskülönben hát szerintem valami lett volna! Szal alakulgatnak a dolgok szépen lassan. Remélem hamarosan összejövünk. Mert egyre jobban érzem hogy ez meg is valósulhat 1 szer!
2009. jún. 24. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!