Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merjem, vagy ne? Megéri, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem, vagy ne? Megéri, vagy nem?

Figyelt kérdés
Kezdem a legelején. Barátom a lány, ismerem úgy egy éve. Közös sportra járunk szal. úgy hetente 3x2 órát együtt töltünk. Szerintem a kapcsolat, hangulat köztünk nagyon jó sokat nevetünk nagyon sokat beszélgetünk főleg ha kettesben maradunk, ha hamarabb végez valamelyikőnk megvárjuk egymást, érdeklődünk egymás felé(gondolok itt iskola, otthoni dolgok, stb.). Bókolgattam már neki, megdicsérgettem, hogy szép stb. de különösebb jelek nem jöttek arra, hogy esetleg Én is érdekelném mint fiú. Nem vagyok nagy csajozós fiú, nem is szoktam ilyen nyálas csajozós dumákat habratyolni nekik. A lényeg az hogy nagyon megtetszett és nagyon, de nagyon beleszerettem a lányba. Túlságosan is. Szeretném a tudtára hozni, vagy megmondani neki, hogy nekem Ő sokkal többet jelent mint egy lány, vagy barát. De félek attól hogy visszautasít (ettől ki nem fél)és hogy utána rosszabb lesz a kapcsolatunk és még ennyire sem lehetek vele mint mostanában. Mégis Ti, hogy mondanátok meg, vagy mit tennétek a helyemben? Nagyon nem jó így, hogy ott vagyok vele olykor kettesben és tudom, hogy 50-50% az esélyem de nem használom ki. Megéri megpróbálni és majd lesz ami lesz, vagy mit tegyek. Próbáljam meg és ha megromlik a kapcsolat köztünk akkor legyen az előttem hogy egy lépés volt az érdekében, hogy boldog legyek? Én 19 éves vagyok Ő pedig 16.
2009. máj. 6. 19:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Jó, szuper! Szal alakulnak a dolgok!

Még sok eső lesz idén, ezért elmondom, hogy ilyenkor a fiúnak illik tartani az esernyőt, és a lány meg karoljon bele a fiúba! ;)

Komolyan hívd el egyszer egy moziba, vagy akár magadhoz is egy filmet nézni! Most lesz pl a Jégkorszak 3 bemutatója. Valami kedves, vidám filmet igazán megnézhetnétek együtt! Meg mozduljatok ki valahová, amikor jó az idő! Kitaláltad már, hogy a közelben hová hívnád el pl. biciklivel? De csak úgy a városban tekerni is jó! Könyörgöm, találj ki egy közös programot mielőbb!

Ne arra várj, hogy ő kérjen meg, hogy kísérd el, gyere ide-oda, OK? Menj a dolgok elé! Légy férfi!

Írd meg mit találtál ki!

2009. jún. 25. 00:40
 32/51 anonim ***** válasza:

Végigolvastam és most már én is kezdek úgy viselkedni, mint aki egy szappanopera végkifejletét várja... :D

Legyél elég tökös könyörgöm!!! A lánynak tuti bejössz, csak szerintem nem mer nagyon lépni. Elhívod, megfogod a kezét, megcsókolod, ennyi! A legtöbb csaj azért ég mindig arra vár, hogy a férfi lépjen... Legyél lovagias és udvarias, a legtöbb lány imádja az ilyet, azt meg felejtsd el, hogy nem vagy jó pasi! Amíg te nem hiszel ebben igazán, addig más se nagyon, bár nagyot dobna az egódon, ha megcsípnéd ezt a lányt... Drukkolok és várom a fejleményeket!!!!!!

2009. júl. 11. 19:21
 33/51 anonim ***** válasza:

Halihó!

Eltelt egy hónap.

Sikerült találkoznotok azóta? Randi? Még tart a nyár!

Írj neki iwiw-en, hívd el ide-oda, strandra!! Hisz úszni úgyis mindketten szerettek! Hm?

Üdv!

Zed

2009. júl. 21. 00:22
 34/51 A kérdező kommentje:

Hello! Köszi hogy velem vagy! Hát találkoztunk de nem randi céljából sajna! Nem tudom mit csini! Nem tudok várni de mikor ott az adandó alkalom nem szólítom úgy meg h dum az érzéseimről! Sajnos. Valahogy elkell mondanom mert mikor elvállunk már akkor fáj h nincs velem de nem tudom milyen módon mondjam meg neki

csak az a baj hogy az van bennem hogy úgysem kellek neki holott ezt nem tudhatom! Nagyon szarul vagyok semmi kedvem semmihez van mikor jóó kicsit úgy elmúlik h annyira hiányzik de van mikor nagyon rámjön s nem is tok más lányokat keresni még neten se mert nem érdekel más! Na hello majd lessz valami velem!

2009. júl. 22. 12:04
 35/51 anonim ***** válasza:

Na, figyusz , akkor ne otthon ülj és sajnáld magad!

Hanem küldj neki egy üzenetet az iwiw-en:

"Szia! Hogy vagy? Jól telik a nyarad? Mostanában nem voltam az uszodában, nekem már nagyon hiányzik az úszás. Pénteken szeretnék kimenni a XXX strandra. Hívtam haveromat is, de nem ér rá.

Volna kedved kijönni velem úszni egyet? Ha igen, akkor találkozzunk 8-kor a XXX szobornál/téren/stb! Vagy eléd is mehetek. Szia, Jani"

Ha ez elsőre sok lenne neked, akkor pl: "Szia! Hogy vagy? Jól telik a nyarad? :) Már régen beszéltünk. :(

Szívesen taliznék veled, de nem tudom, hogy ráérsz-e egyik este, pl pénteken? Megnézhetnénk egy filmet a moziban. Várom válaszod!

Szia, Jani"

Én mindenképp előbb valami indirekt módon fejezném ki, hogy tetszik nekem. Elhívom valahová, meglátogatom, fagyizunk, stb., viszek neki egy szál virágot, és ha jól veszi ezeket, akkor elő lehet jönni az érzelmekkel.

Látom, hogy élőben nagyon gátlásos vagy. Lehet, meg sem mersz szólalni. Ezért azt javaslom, hogy amit cikinek éreznél úgy szemtől-szemben elmondani, azt írd le!

Azt inkább írásban kommunikáld le vele! A talikat, a randimeghívásokat. De nehogy msn-en, minimum iwiw, vagy rendes e-mail.

Ha meg szerelmeslevelet akarsz írni, mert már nem bírod magadban tartani a dolgokat, akkor azt valódi papírra, egy szép lapra írd le neki, ami kézzel fogható, ami megmarad neki, zárt borítékban, és dobd be a postaládájukba!

Szóval írj mindenképp ma neki egy levelet, az egyiket copypaste-eld ki innen, hogy hétvégéig összejöjjön a tali!

2009. júl. 22. 13:17
 36/51 A kérdező kommentje:
Köszi! Azzal h beszélünk semmi gond. annyit beszélünk h az csak na csak igen azzal van a gond hogy amit cikinek érzek kimondani szemtől szembe!
2009. júl. 22. 17:13
 37/51 anonim ***** válasza:

Jó, jól van! Az jó, ha sokat beszéltek! Megismeritek egymást! Kötődés alakul ki köztetek.

De ezalatt ugye nem msn-es pötyögést kell érteni naphosszat valódi találkozás helyett? Külön-külön otthon ülve?

Akkor majd tényleg jobb lesz, ha szépen fogalmazva leírod neki azt, amit cikinek érzel. Egyébként semmi nem ciki, amit te érzel, amit te szeretnél hisz az vagy te!

2009. júl. 23. 00:10
 38/51 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott még valami. Menjetek el valami táncos helyre. Mernél vele táncolni? Miért ne? Hisz csak egy kedves fiatal lány, csak nem harapná le a fejedet...

Tánc közben, egy lassú számnál nem is kell mondani semmit!

Meg is kell ölelned egyébként is, de épp elég is, ha csak megöleled, hozzábújsz, ha ránézel.

Oda szavak sem kellenek!!!

Sajnos a mai tuc-tuc diszkókban még csak lassú számok sincsenek, régen 2 óránként legalább kötelező volt egy lassú blokk, akkor lehetett az addig megismert lányokkal táncolni, ha minden jó, akkor összejönni...

2009. júl. 23. 00:17
 39/51 A kérdező kommentje:
Persze hogy személyesen ismertük megy egymást, beszélgetünk! Nem interneten! Jaja ez a Zenés cuc jó ötlet. Majd most vele leszek 2 teljes napot éjjel nappal és akkor majd szerintem elhívom este sétálni és ott vagy majd ott ahová megyünk este valahová elmegyünk!
2009. júl. 23. 08:05
 40/51 A kérdező kommentje:
Csak bírjam ki addig! Ott majd valamit csinálnom kell mert utánna valószínű hogy már majd nem úgy jönnek össze a programjaink mint eddig és nem biztos hogy majd annyit látom és úgy hogy nem tettem érte nem akorm otthagyni, elfelejteni ( bár úgysem tudom )
2009. júl. 23. 08:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!