Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merjem, vagy ne? Megéri, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem, vagy ne? Megéri, vagy nem?

Figyelt kérdés
Kezdem a legelején. Barátom a lány, ismerem úgy egy éve. Közös sportra járunk szal. úgy hetente 3x2 órát együtt töltünk. Szerintem a kapcsolat, hangulat köztünk nagyon jó sokat nevetünk nagyon sokat beszélgetünk főleg ha kettesben maradunk, ha hamarabb végez valamelyikőnk megvárjuk egymást, érdeklődünk egymás felé(gondolok itt iskola, otthoni dolgok, stb.). Bókolgattam már neki, megdicsérgettem, hogy szép stb. de különösebb jelek nem jöttek arra, hogy esetleg Én is érdekelném mint fiú. Nem vagyok nagy csajozós fiú, nem is szoktam ilyen nyálas csajozós dumákat habratyolni nekik. A lényeg az hogy nagyon megtetszett és nagyon, de nagyon beleszerettem a lányba. Túlságosan is. Szeretném a tudtára hozni, vagy megmondani neki, hogy nekem Ő sokkal többet jelent mint egy lány, vagy barát. De félek attól hogy visszautasít (ettől ki nem fél)és hogy utána rosszabb lesz a kapcsolatunk és még ennyire sem lehetek vele mint mostanában. Mégis Ti, hogy mondanátok meg, vagy mit tennétek a helyemben? Nagyon nem jó így, hogy ott vagyok vele olykor kettesben és tudom, hogy 50-50% az esélyem de nem használom ki. Megéri megpróbálni és majd lesz ami lesz, vagy mit tegyek. Próbáljam meg és ha megromlik a kapcsolat köztünk akkor legyen az előttem hogy egy lépés volt az érdekében, hogy boldog legyek? Én 19 éves vagyok Ő pedig 16.
2009. máj. 6. 19:41
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy csak azért nem jelez feléd semmit mert még nem is gondolt úgy rád de az is lehet hogy ő ugyanezt gondolja mint te csak fordítva.Nem könnyű az eset,én mégis várnék még vele a helyedben,bókolj tovább stb stb..és ha akkor se jelez akkor beszélj csak vele erről.Hát szokásomhoz híven most is sikerült irnom 7 sort 0% tartalommal :D
2009. máj. 6. 19:53
 2/51 anonim ***** válasza:

szerintem ha olyan jó viszonyba vagytok, nyugodtan feldobhatod neki a témát..:D

sok sikert!;)

2009. máj. 6. 20:28
 3/51 anonim válasza:
100%
Elmesélek egy története: Fizika óra van , én mellette ülök . Nézem a fénylő haját a bársonyos bőrét és gyönyörű szemét. Ő rám néz én mosolygok. De ő nem úgy néz rám, ő csal az úgymond legjobb barátom. Vége a napnak ő átjön hozzám elkéri a matek leckét én oda adom ő rám mosolyog az arcomra nyom egy puszit és azt mondja köszi. Én elakarom mondani hogy szeretem el akarom mondani h akarom őt és hogy nem akarom h csak barátok legyünk de ő nem úgy néz rá és én ezt tudom. Telnek a napok az évek , eggyütt megyünk a főiskolára de telnek az évek és már a diplomaosztón találom magam. ő még szebb, hosszabb és szebb a haj az arca, gyönyörű. Az utolsó nap rám mosolyog az arcomra nyom egy puszit. Én elakarom mondani hogy szeretem el akarom mondani h akarom őt és hogy nem akarom h csak barátok legyünk de ő nem úgy néz rá és én ezt tudom. Eltelik rengeteg idő én minden héten beszélek vele telefonon. És akkor megkapom a szörnyűhirt: Ott állok a koporsojánál ami nyitva van.potyognak a könnyeim. Nem mosolyog rám nem kapok tőle puszit.Én elakarom mondani hogy szeretem el akarom mondani h akarom őt és hogy nem akarom h csak barátok legyünk de ő már nemtudhatja ezt meg. Később felmegyek a szobájába és megtalálom a naplóját és a következőket olvadom: Rá mosolygok nyomok az arcára egy puszit. elakarom mondani hogy szeretem el akarom mondani h akarom őt és hogy nem akarom h csak barátok legyünk de ő nem úgy érez nem úgy néz rá és én ezt TUDOM. SZEMÉLYES TAPASZTALATBÓL IRTAM LE. NEM TUDHATOD MIT HOZ A HOLNAP. MOND EL NEKI:) SZIA ÉS BOCS H SOKAT IRTAM:)
2009. máj. 6. 21:19
 4/51 anonim válasza:
RÁM:)
2009. máj. 6. 21:20
 5/51 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyáltalán nem baj hogy sokat írtál sőtt... igaz dolog ami itt ál megkell neki mondani mert utánna egész életemben azt fogom bánni hogy nem tetem!
2009. máj. 6. 21:39
 6/51 anonim ***** válasza:

Szerintem is: Elő a farbával! Hajrá!

Érthetően: Mondd el neki, mit érzel! Vallj neki szerelmet!

(Nincs senkije, igaz? Tudnál róla, hisz az vagy, aki szinte a legtöbbet van vele. Ha nincs, akkor szinte tuti, hogy járna is veled.)

Lehet, hogy ő is épp ezt gondolja, mint te!

Ő fiatalabb, mint te, egy szégyenlős kis tini lány mégsem térhet a lényegre, a fiúnak kell elsőnek lépni!

Ne szalaszd el az alkalmat!

És pár nap múlva kíváncsian várjuk, hogy mire jutottál! :)

Hajrá!

2009. máj. 7. 10:33
 7/51 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen nincs neki senkilye, néha mondja h tetszik neki valaki az osztályából, de mikor kérdezzük, hogy ki azt már nem mondja.

2009. máj. 7. 11:45
 8/51 anonim ***** válasza:

Na, mi a helyzet?

Elmondtad már neki?

Most ebben a percben az jutott eszembe, mi van, ha nem is rögtön így indítasz, hanem mondjuk elhívod valahová? Kiderül, hogy a "kötelező" találkozón kívül is szívesen menne-e veled mondjuk egy moziba! Cukiba? Kirándulni a természetbe! Hm?

2009. máj. 9. 22:45
 9/51 A kérdező kommentje:

Hát nem mondtam még meg neki h mia zsitu!

de ma olyan jó volt vele olyan közvetlen volt velem! jó volt vele ma éreztem elősször azt h lehet h lehetne valami köztünk!

2009. máj. 11. 19:55
 10/51 anonim ***** válasza:

Ez az!

Nem is biztos, hogy a lerohanás a legjobb.

De látod, minél magabiztosabb agy, annál jobb a helyzet!

Szervezz vele egy "randit"! De nehogy azt mondd, hogy ez egy randi, csak egyik nap csináljatok valamit csak ketten, amit te találtál ki! Nem vacsora, meg nagy dolgok, de valami, ami már nem a megszokott kötelező úszkálunk a medencében és dumcsizunk az öltözőben, hanem valami ehhez képest új! Csak lazán, mellékesen, nehogy azt higyje már, hogy te "készülsz valamire"! ;)

Pölö: beszéltek filmekről és kiderül, hogy nagyon meg akarsz nézni egyet, de haverodat nem érdekli, egyedül meg nem szeretsz elmenni. Vagy hogy mész biciklizni, mert te azt is szeretsz, és szívesen elviszed őt is, ha van kerója.

2009. máj. 12. 01:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!