Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merjem, vagy ne? Megéri, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem, vagy ne? Megéri, vagy nem?

Figyelt kérdés
Kezdem a legelején. Barátom a lány, ismerem úgy egy éve. Közös sportra járunk szal. úgy hetente 3x2 órát együtt töltünk. Szerintem a kapcsolat, hangulat köztünk nagyon jó sokat nevetünk nagyon sokat beszélgetünk főleg ha kettesben maradunk, ha hamarabb végez valamelyikőnk megvárjuk egymást, érdeklődünk egymás felé(gondolok itt iskola, otthoni dolgok, stb.). Bókolgattam már neki, megdicsérgettem, hogy szép stb. de különösebb jelek nem jöttek arra, hogy esetleg Én is érdekelném mint fiú. Nem vagyok nagy csajozós fiú, nem is szoktam ilyen nyálas csajozós dumákat habratyolni nekik. A lényeg az hogy nagyon megtetszett és nagyon, de nagyon beleszerettem a lányba. Túlságosan is. Szeretném a tudtára hozni, vagy megmondani neki, hogy nekem Ő sokkal többet jelent mint egy lány, vagy barát. De félek attól hogy visszautasít (ettől ki nem fél)és hogy utána rosszabb lesz a kapcsolatunk és még ennyire sem lehetek vele mint mostanában. Mégis Ti, hogy mondanátok meg, vagy mit tennétek a helyemben? Nagyon nem jó így, hogy ott vagyok vele olykor kettesben és tudom, hogy 50-50% az esélyem de nem használom ki. Megéri megpróbálni és majd lesz ami lesz, vagy mit tegyek. Próbáljam meg és ha megromlik a kapcsolat köztünk akkor legyen az előttem hogy egy lépés volt az érdekében, hogy boldog legyek? Én 19 éves vagyok Ő pedig 16.
2009. máj. 6. 19:41
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom. Jó hogy vannak ilyen rendes emberek akik próbálnak segíteni mint Te vagy Ön is! De szerintem nemvagyok rá képes hogy megmondjam neki. Nemtudom miért pedig tényleg jóban vagyunk mert megérteném ha egy idegen lány lenne. Mindig abba szeret bele az ember ennyire nagyon aki nemlehet az övé, nincs senkije meg nemhiszem hogy komolyabb kiszemeltje lenn de úgyérzem nemkellenék neki sajna, Nemtudom miért, nem vagyok igaz egy csippendél fiú de hát sokszor nem a külső az első így volt ez nekem is mikor megismertem. Külsőre nem is nagyon tetszett elősször de miután már beszélgettünk az a jó humora kedvessége aranyos nevetése áhh... Úgyhogy szerintem ugrott pedig nagyon szeretem sőtt szerintem ez is baj már hogy nagyon akarom. Olyan jó vele lenni de mikor elválunk s tudom hogy csak majd 2 nap mulva tali ha épp Ő is akkor megym ikor Én akkor már az a nap elvan rontva a jókedvem.Hát nekem úgyse lessz senkim se neki meg azt kívánom ha Én nem is legyen egy rendes és tisztelettudó fiúja és na haggya cserbe. Köszi azért a segítséget jófejek vagytok hogy segítetek.
2009. máj. 13. 17:40
 12/51 A kérdező kommentje:
Az biztos . hogy Őt soha nem felejtem el amíg élek sőt lehet utána sem!
2009. máj. 13. 17:42
 13/51 anonim ***** válasza:

Basszuskulcs! Ne csessz ki velünk!

Legalább próbáld meg! Olvasd el újra mit írtál, amikor felvetetted a témát!

Lehet, hogy nem vagy egy Adonisz, de gondolj arra, hogy egy év alatt már ő is bőven belezúghatott a mosolyodba, a nevetésedbe, bármibe!! Érted! Lehet, hogy épp a "bénaságodba"! Olvasd el az egyik most futó témát, ami arról szól, hogy a lányoknak bejönnek-e a visszahúzódó fiúk!

Nem kell neki semmi ciki dolgot mondani, nem a kezét kell megkérni! Hagyjuk az érzelmes vallomásokat. Csak pici lépéseket tegyél meg. Tudod: "A lehosszabb út is csak egy lépéssel kezdődik!"

Csak ennyit mondj ki neki:

- Eljönnél velem hétvégén moziba? (Ugye ennyire képes vagy? és hogy előtte megnézd a moziműsort!)

És tegezz!!! :)

2009. máj. 13. 21:41
 14/51 A kérdező kommentje:

Oké akkor tegezlek! Hát Én fagyizni akartam hívni de nem tudom. Mondtam neki tegnap hogy szombaton jöjjön velem edzeni de inkább vasárnap megy holott tudom hogy ráér szombaton is. Szal úgy érzem ha kedvelne vagy Ő is akarna valamit akkor most inkább választotta volna velem, csak velem a szombatot mint majd a vasárnapot! De különben lehet hogy azt fogom csinálni ha találkozok vele és lessz alkalmam kicsit kettesben maradunk akkor elmondom neki hogy szeretnék többet vagy lehetne-e több mint barátság!

Max utánna nem lessz velem ugyanolyan mint azelőtt, de azt mondja 1 fiú hogy próbálkozzak mert szerinte ugyanúgy kedvelne utánna is. De nem tudom. Ha nemet mond lehet könnyebb lenne elfelejteni Őt. De örökre úgyse tudom! Szóval így álunk, jó lenne már kis vidám nap a sok boldogtalan hónap után! De nem igaz hogy nem veszi le a jeleket olyan 1 értelműek meg mondják neki többen is hogy Én+Ő meg hogy majd Én jóleszek neki meg majd Én segítek neki meg hasonlók deh áh.

2009. máj. 14. 21:11
 15/51 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne már elfelejteni vagy pedig járni vele mert így nemtudok normálisan élni minden álldott pillanatban Ő rá gondolok!
2009. máj. 14. 21:16
 16/51 anonim ***** válasza:

Az még nem jelent semmit, hogy nem rakta át a szokásos edzését szombatra. Lehet, hogy akkor takarít, vagy segít otthon, vagy vásárolni mennek. Az már érdekesebb, hogy a külön programra mit mond? Egy séta, egy fagyi, egy mozi?

De ha már nem bírod tovább, rendben van. Mondd meg neki. Az a tiszta.

Nem hiszem, hogy meg fog sértődni ezen. Ez inkább jólesik a lányoknak még akkor is, ha nem akarnak járni az illetővel. Ha meg megsértődik, akkor nem is érdemli meg a figyelmedet.

2009. máj. 15. 10:23
 17/51 anonim ***** válasza:

Azt sosem írod, hogy KIK vannak még ott?

Nem kettesben szoktatok beszélgetni?

Ez gond! Mindenki más zavar ilyenkor. Mások előtt ő is másképp viselkedik, egy lány olyankor mindig szerepel!

Legyetek kettesben. Nem lehet hazakísérni pl. ezt a lányt?

Ilyen dolgokat csak kettesben lehet intézni!

2009. máj. 15. 10:26
 18/51 A kérdező kommentje:
Hát igen kettesben sokkal másabb. Sokat szoktunk kettesben lenni! De van mikor sokan is vagyunk. De hazalehet kisérni! Sőtt mindig megvárom és el is kisérem 1 jó darabig! ez a szombati dolog meg 100 hogy ráér meg minden, csak nemtom miért nem akar most velem, pedig már volt olyan h velem jött! Nah mind 1 ez egyre rosszabb mint jöbb lenne nem a válaszok azók jóók! De valahogy az az érzésem hogy felesleges elhívni is mert valahol érzem h úgyse kellek neki igaz nem tom miért, DE LEHET HOGY CSAK ÖNBIZALOMHIÁNY!
2009. máj. 15. 15:55
 19/51 anonim ***** válasza:

Ezt csak akkor fogod megtudni, ha valóban megkérdezed!!

Ha nem-et mond mindenre, nem hajlandó sehová elmenni veled, mondjuk 3 próbálkozásból majd akkor tudni fogod, hogy csak önbizalomhiány volt-e vagy sem. Vagy az is jó ha eléállsz, elmondod mit szeretnél, ő meg majd mond rá valamit és kész!

Már én is sznék túllenni ezen a dolgon! ;)

2009. máj. 17. 10:37
 20/51 anonim ***** válasza:

szerintem ameddig nem mondod el neki, úgysem tudod kiverni a fejedből. akármit is válaszoljon!

Ha most nem mondod el neki, később meg fogod bánni.

A bizonytalanság a legrosszabb!

Gondolj bele!

Melyik lenne rosszabb?

Ha úgy gondolnál vissza rá, hogy te midnent megtettél érte..neki nem volt elég. Akkor nem érdemelt meg téged.

Vagy az, ha nem mondtad el neki, deee lehet, hogy jó lett volna minden. és tök boldogok lehettetek volna.

Éss van még egy olyan variáció is hogy elmondod, ő is ugyaníígy érez és minden szép és jó!:)

Tényleg semmit nem veszíthetsz! Csak nyerhetsz!;)

2009. máj. 18. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!