Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja az össze csaj, hogy egy pasival akkor jön
össze ha ápolt?
te komolyan tanár vagy? akkor hogy lehet ennyire csőlátó gondolkodásod? olvasd vissza, amiket írtál. bármelyik hisztis, éretlen diákod írhatta volna. tőlük még elfogadható is lenne.
2011. nov. 3. 13:46
én sosem adtam alább, mégis csak hercegeim voltak az elmúlt pár évben... épp fordítva történt... alulról kezdtem, mert nekem is önértékelési gondjaim voltak, és összejöttem ilyen jöttmentekkel, akiket azóta is szégyellek...később kaptam egy herceget, nem is álmodtam róla, hogy létezik olyan pasi, amilyet elképzelek...vagyis azt igen, hogy létezik, csak azt nem, hogy szóba is állna velem, de mégis jött egy ilyen és magasra tette a mércét... nem is adtam alább azóta sem, inkább vártam és válogattam, de megérte, mert rájöttem, hogy igenis vannak ilyen hercegek és szóba is állnak velem
2011. nov. 3. 13:58
űNekem akkor is az jön le, hogy egy elkényesztetett nő vagy akinek csak az az ember akinek van 6diplomája és pl a szakmunkásokat semmibe veszi.
2011. nov. 3. 14:07
a két legjobb barátomnak csak érettségije van... nem veszem semmibe a szakmunkásokat, csak épp párnak, társnak nem tudom elképzelni őket... az első 3nak is csak érettségije volt, de nem is tudtuk megtalálni a közös hangot... ez nekem tapasztalat,és nem mondtam, h nincs kivétel...van, mindkét irányba...lásd a kérdezőt pedagógus diplomával
2011. nov. 3. 14:11
Párnak azért nem tudnál eképzelni egy szakmunkást, mert Neked égő lenne, hogy 2kezű munkával keresi meg a kenyérre valót, pont olyan vagy mint a többi. Álom világban élsz aranyom.:)
2011. nov. 3. 14:15
na látod milyen jó nekem, hogy álomvilágban élhetek? és a legjobb benne, hogy nekem ez a valóság, mert tökéletes párom van...együtt álmodunk és éljük az álmunkat
2011. nov. 3. 14:32
Kicsit lejjebb? Nem kicsit, nagyon. :) Mivel nincs is ilyen mesebeli herceg a valóságban, a kikötéseket megfelezik, majd azt is megfelezik és úgy már a valóság talaján állnak. Csak akkor már 26-on túl vannak és kéne a gyerek meg a család. Ezért.
Manapság nagyon nyomják az Erasmust. Természetesen az adófizetők pénzéből. Ment németorszáfba olyan ismerősöm, aki nem is tud németül (meg se kérdezték hogy tud-e), elsős, de majdnem mindenből megbukott és kiment. Buli az megy kint is.
2011. nov. 3. 16:09
Nono lemaradt hogy jó pasi ! :D
Ápolt és jó pasi !
Mert most őszintén egy csöves kukalakó büdös és koszos sráccal ki akarna járni ?
Az meg hogy jól néz ki a srác az alap mert szerintem nem nagy elvárás hogyha a partneremre nézek akkor nehogy már az undor fogjon el !
Amit írtál hogy szolizol az egyenesen gáz és b.uizs !
16L
2011. nov. 6. 22:44
Kapcsolódó kérdések: