Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el azt, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el azt, hogy ha egy pasival találkozom aztmondja utána: Hü ez micsoda egy csaj! (lennt)?

Figyelt kérdés

hogy legyek szexis.. milyen cuccokat vegyek fel ha talizom valakivel.. csak hogy ne tünjek közönségesnek viszont k*rvának sem.. a magassarkú még belefél?

hogy legyen több önbizalmam és kisurgázásom? ´:)

2010. febr. 15. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vetkőzési tanácsok kellenének, nem öltözésiek... :)
2010. febr. 15. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha egy pasival találkozol próbáld meg a belsőddel elkápráztatni. Mert így max azt mondja, hogy hűű ez micsoda csaj, jól megdugnám. Viszont ha a belsődet mutatod meg akkor lehet azt mondja hűűű milyen normális lány, szerencsés aki a pasija lehet, szép is és még okos is.
2010. febr. 15. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A magassarkú belefér, mert nőies. Az a lényeg, hogy ne legyen köldökig dekoltált a fölsőd viszont garbót se vegyél fel. A mini szoknya sem a legmegfelelőbb. De nagyon sok függ, hogy hová mentek a randi keretei között. Olyat vegyél fel ami jellemez is téged és még jól is érzed benne magad. Ha sminkelsz a szemedet emeld ki,a szádra egy kis ajakápoló is megteszi (mert ha jól sikerül a randi nem lesz tiszta rúzs a srác:-))

Önbizalomra csak annyit tudok, hogy sokszor tükör előtt mondogatod magadnak "Jól nézek ki!" Ja és mosolyogj sokat!

2010. febr. 15. 14:52
 4/11 A kérdező kommentje:
14:52 köszönöm=)
2010. febr. 15. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:
hogy nézel ki?
2010. febr. 15. 17:25
 6/11 A kérdező kommentje:
középhosszú szöke haj, kék szem, 58kg...
2010. febr. 15. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:

HÁt engem speciel,miniszoknya(ezt imádom egy lányon és el is várom ha velem van vagy megyünk valamerre :) ),magassarkú,mélydekoltázs,haspóló,persze legyen a csaj nagyon csinos,sportoljon,és hosszú haj.Nah engem pl ezek vonzanak.És nem leszel k_rva hidd el,legyél csinos,aki le_krvázz azzal ne foglalkozz csak irigyek.

22F

2010. febr. 15. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy képet szívesen megnéznék rólad, mert gyanítom jó csaj lehetsz! ;)

Hány éves vagy?

2010. febr. 15. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is megsasolnék egy fotót rólad.

Plíz :)

Utolsó előtti vok.

22F

2010. febr. 15. 22:23
 10/11 A kérdező kommentje:
küldj privát üzenetet.(= 18 vagyok
2010. febr. 16. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!