Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el azt, hogy ha egy pasival találkozom aztmondja utána: Hü ez micsoda egy csaj! (lennt)?
hogy legyek szexis.. milyen cuccokat vegyek fel ha talizom valakivel.. csak hogy ne tünjek közönségesnek viszont k*rvának sem.. a magassarkú még belefél?
hogy legyen több önbizalmam és kisurgázásom? ´:)
Szia! A magassarkú belefér, mert nőies. Az a lényeg, hogy ne legyen köldökig dekoltált a fölsőd viszont garbót se vegyél fel. A mini szoknya sem a legmegfelelőbb. De nagyon sok függ, hogy hová mentek a randi keretei között. Olyat vegyél fel ami jellemez is téged és még jól is érzed benne magad. Ha sminkelsz a szemedet emeld ki,a szádra egy kis ajakápoló is megteszi (mert ha jól sikerül a randi nem lesz tiszta rúzs a srác:-))
Önbizalomra csak annyit tudok, hogy sokszor tükör előtt mondogatod magadnak "Jól nézek ki!" Ja és mosolyogj sokat!
HÁt engem speciel,miniszoknya(ezt imádom egy lányon és el is várom ha velem van vagy megyünk valamerre :) ),magassarkú,mélydekoltázs,haspóló,persze legyen a csaj nagyon csinos,sportoljon,és hosszú haj.Nah engem pl ezek vonzanak.És nem leszel k_rva hidd el,legyél csinos,aki le_krvázz azzal ne foglalkozz csak irigyek.
22F
Egy képet szívesen megnéznék rólad, mert gyanítom jó csaj lehetsz! ;)
Hány éves vagy?
Én is megsasolnék egy fotót rólad.
Plíz :)
Utolsó előtti vok.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!