Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy 15éves csaj összejön egy 18éves pasival az, , gáz, ,?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik és már msn-en is beszéltünk és egy suliba is járunk, de suliba már nem mernék odamenni hozzá...
mit csináljak??
2011. jan. 31. 01:22
1/9 anonim válasza:
Dehhogy gáz
Lényeg hogy jól kijöjjetek egymással
Volt rá példa ,nemis egy :haverom is 18 ,össze jött 1 15éves csajjal ,és elég hosszu volt a kapcsolatuuk
F
2/9 anonim válasza:
Vagy ott van sok felnőtt példája ,nő-férfi között 6-7 é v is szokott lenni ,egész manapságig ez divat .szal csak nyugottan !!
4/9 anonim válasza:
miért lenne gáz? teljesen normális. ez nem egy nagy korkülönbség. én 13 voltam mikor a 18 éves barátommal összejöttem, 8 évig voltunk együtt. de azt írod, hogy suliban nem mernél odamenni hozzá, na ez gáz. majd egyszer megérted, hogy ha igazán szeretsz valakit akkor ilyen dolgok mint a kor meg hogy mások mit gondolnak nem fog érdekelni.
5/9 anonim válasza:
Nem, ha a srác komolyan veszi. (De suliban mindenképpen ő menjen oda Hozzád, nehogy Te fuss utána!!!)
Amikor mi voltunk elsősök, bennünk a negyedikesek csak kis csitriket láttak, ciki volt egy negyedikesnek elsőssel járni. 10 éve volt ez, azóta úgy látom, más a tendencia.
7/9 anonim válasza:
Nem gáz ! Egyik ismerősöm 12 évesen jár egy 17-18 éves pasassal, na az a gáz, és a szülők hol vannak ilyenkor?
8/9 anonim válasza:
Az pont ideális. A fiúk később, a lányok előbb érnek, így pont jó a 3 év.
18/l
9/9 A kérdező kommentje:
ááá köszönöm a válaszokat!nagyon jófejek vagytok!!
2011. febr. 1. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!