Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható, ha egy 17 éves csaj összejön egy 15 éves pasival?
Tapasztalatból mondom, hogy komoly kapcsolat nem lesz az ilyenből vagy csak nagyon ritkán. Lehet te leszel a kivétel, de egy ennyi idős fiú még éretlen agyilag, bár nem tudom, hogy ő milyen.
Ha nagy a szerelem érdemes megpróbálni.
az első nagyon hülyeséget írt.
Szerintem elfogadható, ha megértitek egymást, jól kijöttök. Később, pár év múlva már nem tűnik olyan soknak az a két év.
Szerintem meg lehet próbálni.
első vagyok
később később, de addig még el kell jutni vhogy... 15évesen nem hiszem h olyan szellemi szinten van a gyerek, vagy ha igen akkor szerencséje van a csajnak... de pont nemrég járt egyik lány ismerősöm (aki 17) egy 15éves sráccal és a srác még a kezét sem merte megfogni, akkor szerintetek a többi dolog hogy ment?! szóval nem hinném hogy hű de nagy szerelem lesz vagy lenne...
Köszi a válaszokat:)
Igen, nekem is az v az 1. gondolatom h az 1. elég hülyeséget írt.. és sztem minél idősebbek vunk, annál kevésbé számít a kor.. vagyis most egykicsit még igen.. ezért nemnagyon akartam az elején.. de azóta nagyon megkedveltem, és úgy érzem, ő is engem. És elhiheted, ő nem olyan srác, aki nem meri megfogni a kezem:) énis úgy gondolom, h érdemes lenne megprób.. max nem működik.. ak meg így jártam:) igazából mások véleménye miatt nemakartam, de azóta úgy vok vele, h nem lehet olyat csinálni, ami mindenkinek tetszik..:) És nem kell ennyire mások véleményére adni.. úgy sosem leszek boldog.. ez így hülyeség?
1. vagyok megint...
igazad van, ne mások döntsenek helyetted :)
Szerintem simán elfogadható:)
Általában azt mondják,hogy a lányok korábban érnek,mint a fiúk,ezért keresnek 1-2évvel idősebb srácot.DE a kivétel erősíti a szabályt!:)
Szóval,ha Ti szeretitek egymást,megértitek egymást és úgy gondoljátok működhet,akkor hajrá,ne foglalkozzatok másokkal.
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!