Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekem mindig ősszejőn egy csaj ha felmek bulizni de soha nem jutok a smárolásnál tovább?
Ja, mert nem olyan csajt fogtál ki, van aki belemenne rögtön, van aki nem, egyénfüggő,
pl. volt olyan hoigy 10 perc alatt már pettingnél voltam egy csajjal, volt olyan hogy 3ik talira lett meg az első csók ...
Ismét az elso válaszoló vagyok, bocsi, akkor elnéztem!
A discoban nem hiszem, hogy valaki komoly kapcsolatot keresne. Általában mindenki részegre issza magát, aztán legtobbszor arra sem emlékszik, hogy kinek adogatta a telefonszámát. Szerintem ne a diszkóban próbálkozz, van más hely is!
Ha pedig komoly kapcsolatot akarsz, akkor ne is kezdj rögtön csókba, mert akkor a lány is komolytalannak vehet. Egy igazi komoly lány, aki el tudna téged képzelni hosszabb távon is maga mellett, biztos nem akarná, h rögtön lesmárold. Ne is akarj tovább jutni, sőt, még a csókig se akarj eljutni.
Akkor, ha rögtön a szexre hajtasz, nem is fognak komolyan venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!