Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja az össze csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja az össze csaj, hogy egy pasival akkor jön össze ha ápolt?

Figyelt kérdés
Lehet akármilyen ápolt, akármilyen extrém haja, szolis bőre stb, ha nem jön be az arcberendezésed a nőnek, akkor vesztett helyzetben vagy és nagyon nehéz onnan(csak oltári jó dumával, vagy szuper kisugárzással)magad javára fordítani a helyzetet és megnyerni a lányt.
2011. nov. 3. 07:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%

ma 09:30

Gratulálok, sikeresen kioolóztál pár dolgot valami csajos oldalról. Csak tudod az ilyeneket az unalmas, buta nők várnak el. Legyen egyszerre domináns férfi és csínytalan gyerek? Persze, jót nevettem ezen. :) A többiről nem is beszélve. Az egyetemisták harmada funkcionálisan analfabéta. Egy ldalt nem tudnak elolvasni semmiből. Felolvasni lehet, de elolvasni nem. Ha nem érted a különbséget, akkor szállj le a földre.

A többi elvárásod is minimum nevetséges.

2011. nov. 3. 11:20
 22/38 anonim ***** válasza:

Lábgombáról: ma népbetegség. Az emberek 60-70%-a szenved benne. Én lábfej-mániás vagyok (mindig ez a legfontosabb egy nőn) és látom, hogy bizony ritka a szép női lábfej. Ráadásul uszodában is dolgoztam és tudnék mesélni a mai állapotokról.

De a testszag az természtes dolog. Nem kellemes, de természetes. Nem medkerülni kell, hanem kezelni. Ha megizzadsz, akkor megmosakodol. Ha éppen nem tudsz, akkor meg tűröd, ennyi.

2011. nov. 3. 11:23
 23/38 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, de akit leírtál az KURVÁRA EGY HÍMRINGYÓ. melyik normális lánynak kell egy szolizott undormányság? úúristen.... 17/lány
2011. nov. 3. 11:29
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
nektek, 17éveseknnek...:D
2011. nov. 3. 11:34
 25/38 anonim ***** válasza:
hát bocsi, akkor én kivétel vagyok ;) undorító az ilyen pasi :D az ilyen nem is pasi... hanem... a harmadik nem kezdeményezője.
2011. nov. 3. 11:45
 26/38 anonim ***** válasza:

9:30 vagyok

Egyértelműen nem műveletlen mindenki, aki nem jár egyetemre, de azért a többségük nincs olyan szinten, amivel engem le lehet nyűgözni. Természetesen az egyetemisták között is akadnak tuskók, akiket csak odaküldtek és ott vannak muszájból, általában ilyenek.

Nem ollóztam ki sehonnan, nekem tényleg ezek az elvárásaim...nevetségesek vagy sem, nekem ez kell. Ha nevetséges, akkor is csak ilyen férfit tudok elképzelni magamnak. Szerencsére van... a páromat írtam le.Jövőre lesz az esküvőnk. De mielőtt megismertem volna, azelőtt is ilyet kerestem. Csak nehéz megtalálni...

2011. nov. 3. 12:47
 27/38 A kérdező kommentje:
Hát itt baj, hogy nektek ez kell minden lánynak szinte. Olyan pasi ami szinte csak a mesében van. Az átlagpasik meg sírjanak. Bezzeg ti mai lányok nem tudok főzni, mosni, vasalni, sütni stb. De nekünk egy szavunk sem lehet, csak nektek lehetnek igényeitek, olyan magasak, hogy csak egy mesebeli herceg ütheti meg alulról súrolva a mércét. Tisztelet a kivételnek. Amúgy meg a mai egyetemisták, fősikolások 80%-a sík hülye. Én középsuliban tanítok és érettségizetek is, és úgy jönnek érettségire, hogy olyanról Hogy Ady Endre, Vörösmarty M, Őszirózsás forradalom stb, még csak hírből sem hallottak. Bár én biosz tanár vagyok, de hallom hogy másból is nullák nemcsak bioszból. Ja és így mennek egyetemre, ahol a felük 1 év alatt repül is onnan. Volt olyan érettségizőnk, hogy Randótit kell jellemezni, erre kiment a gyerek szólt a többieknek, hogy van-e köztetek Randóti, az jöjjön be vizsgázni. Olyan vakon volt, hogy mindenki majdnem elsírta magát. Ja és felvették egyetemre a Corvinusra. A régiek, régi diákok akik 2000 előtt vagy 2005 előtt érettségiztek azoknak a többsége megállta a helyét a fősulin, egyetemen, legtöbben el is végezték azt. A maiak csak bulizni mennek oda. Plusz a szintén agyilag nullák is vannak ott a költségtérítésesek többsége.
2011. nov. 3. 12:59
 28/38 napietus ***** válasza:
ja, ebben igazad van kérdező. az érettségi értéke pont azért konvergál a nullához, mert ilyen síkhülyék is érettségit kapnak :S az ilyen amikor érettségiztem (2000-ben), el sem jutott volna odáig, mert nem akartak a tanárok égni vele az elnök előtt. ez volt a helyes eljárás, nem ami most megy...
2011. nov. 3. 13:14
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

a tanultság és az intelligencia nem a lexikális tudáson múlik... én inkább arra gondoltam, hogy önállóan tudjon valaki gondolkodni és beszélni valamiről, igazán elhiheted, hogy nem Radnótiról folyik köztünk a csevej esténként, de például sokat vitázunk politikai, szociológiai,társadalmi,vallási, filozófiai kérdésekről, amikről túl sok lexikális tudásunk nincs, viszont van szemünk, fülünk, és agyunk hozzá, hogy gondolkodjunk... a gyakorlati tudás, a nyitott, kérdésközpontú gondolkodás az, amit az egyetemi évek igencsak fejleszthetnek, ha addig nem volt birtokukban az illető... azt hiszed én emlékszem mindenre, amit a vizsgákra megtanultam? már másnap nem emlékszem rá... viszont önállóan, könyvek nélkül meg tudom találni az összefüggéseket, és össze tudom rakni a képet anélkül, hogy valaki a számba rágta volna

nem mellesleg ahogy te is mondtad, az ilyen hülyék, akik tényleg nevetségesek, kihullanak egy év alatt...nem is az elsősök között kell keresgélni

hogy reagáljak az önértékelési gondjaidra is: nem másokat kell hibáztatni azért, mert neked nincs sikered a nőknél... keress olyat, akinek nem mesebeli herceg kell, hidd el, találsz sokat...nőben is van sok olyan szerencsétlen mint te, aki inkább alább adja, csak legyen már végre valakije...ja..vagy neked viszont csinos,szép és okos nő kell?

mellesleg érdekes, hogy a lányok többsége megtalálja a mesebeli hercegét, a lehetetlen elvárásai mellett is...csak nincsenek akkora kisebbségben, mint hiszed

2011. nov. 3. 13:17
 30/38 A kérdező kommentje:
Dehát nem is szaladgál annyi herceg, hogy megtalálják azokat. Akkor meg hogyan találják meg? Úgy, hogy egy idő után 10 ből 8 lány egy kicsit lejjebb adja az igényeit.
2011. nov. 3. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!