Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is egyedül vagy, és úgy érzed, hogy nem ott tartasz, ahol tartani szerettél volna ennyi idősen?
Mert én sajnos igen. Szóval: dolgozom, van életem, stb-stb. Viszont egyedül vagyok, nincs senkim. A baráti társaságom nagyjából fix, ritkán ismerek meg új embereket, pedig szívesen tenném. Szívesen mennék színházba, moziba, kirándulni, ilyesmi - és szívesen alapítanék lehetőleg még 30 éves korom előtt családot. De egyiket sincs kivel. Arra gondoltam, hogy talán járhatnak itt mások is hasonló cipőben, fiúk és lányok egyaránt. Szóval akár ismerkedni is lehetne itt - annyi hasonló kérdést olvasok, hogy gondoltam, megpróbálom összehozni ezeket embereket:)
26/f
Most akkor lesz ilyen gyakorikérdések szoba? éN csatlakozok :)
19.03-as srácnak drukkolok nagyon,hogy kikerüljön a pánikbetegségből! rám is néha rámjön a pánik a villamoson....általában le is szállok...
igen igy érzem!! a főiskolán csúszok fél évet és amugyis felesleges pénztemető amire járok, nincs nőm 2 éve, nem is dugtam két éve, régebbe nedzegettem abbahagytam most sörhasam van és vékony karjaim, sokat iszok, nem dolgozok mert semmi motiváciom, semmi ambiciom, vacak az egészségem és sose hittem hogy ezen az oldaon fogok válaszolgatni egy gyönyörű nyári napon..
nem vagy egyedül!!
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!