Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te is egyedül vagy, és úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is egyedül vagy, és úgy érzed, hogy nem ott tartasz, ahol tartani szerettél volna ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Mert én sajnos igen. Szóval: dolgozom, van életem, stb-stb. Viszont egyedül vagyok, nincs senkim. A baráti társaságom nagyjából fix, ritkán ismerek meg új embereket, pedig szívesen tenném. Szívesen mennék színházba, moziba, kirándulni, ilyesmi - és szívesen alapítanék lehetőleg még 30 éves korom előtt családot. De egyiket sincs kivel. Arra gondoltam, hogy talán járhatnak itt mások is hasonló cipőben, fiúk és lányok egyaránt. Szóval akár ismerkedni is lehetne itt - annyi hasonló kérdést olvasok, hogy gondoltam, megpróbálom összehozni ezeket embereket:)

26/f

2011. nov. 1. 18:28
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Hát 21 évesen még azért nem szeretnék gyereket de barátnőm már lehetne. 30 éves koromra azért szeretnék családot.

Mások ennyi idősen már rég túl vannak pár barátnőn, nekem még egy se volt.

Én nem igazán ismerkednék itt mert kétlem hogy lenne itt olyan lány aki a környéken lakik és még tetszik is.

2011. nov. 1. 19:20
 32/44 A kérdező kommentje:
Háááát, ez a legeslegrosszabb hozzáállás :)
2011. nov. 1. 19:22
 33/44 anonim ***** válasza:

Az egyetem jól megy.

Egészséges vagyok.

Sok haverom és néhány igaz barátom is van.

Szeretnek az emberek.

Nagyon jól megvagyok a barátnőmmel, aki okos szép és értelmes. Nem cserélném le senkire.

Emellett szerető és támogató családom van.

Egyedül pénzügyileg állhatnék jobban, de miután befejezem a tanulmányaimat biztos, hogy találok egy jól fizető állást. Ezért emiatt se fő a fejem.

Nem nagyzolok most :) tényleg minden tökéletes az életemben. Pozitívan állok a dolgokhoz, és ez segít abban, hogy továbbra is ezen az úton maradjak.

2011. nov. 1. 19:24
 34/44 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi, örülünk :)
2011. nov. 1. 19:27
 35/44 anonim ***** válasza:

én itt hiába írok bárkinek bármit, soha nem jön válasz...soha nem jön válasz. főleg olyan lányoknak szoktam akik sírnak hogy egyedül vannak...

amúgy van a mIRC, létrehozunk egy #gyakorikerdesek szobát és lehet jönni.

2011. nov. 1. 19:28
 36/44 anonim ***** válasza:

Nekem is érdekesen alakulnak a dolgok igaz volt pár lemaradásom csaj ügybe de mára azért behoztam magam :)

Nem tudom ti , hogy vagytok ezzel , de nekem ilyenkor mikor összefutok a rokonokkal kicsit kellemetlen, hogy állandóan azzal nyaggatnak, hogy miért nincsen már barátnőm bezzeg az ő idejükbe :) Nagyon vidám , pozitív embernek tartom magam , szívesen ismerkedek minden formában akár itt is . 24f

2011. nov. 1. 19:38
 37/44 Walk With Me ***** válasza:
Hmmm #gykszerelemszex IRC szoba jó ötlet, valaki csinálja meg. :)
2011. nov. 1. 19:39
 38/44 anonim ***** válasza:
Én próbálkoztam már itt ismerkedéssel, ki is alakultak jó kapcsolatok, csak az a probléma, hogy hiába jön be az illető külsőre és belsőre egyaránt, 21 évesen nem igazán engedhetem meg azt, hogy utazgassak. Jó levelezgetések kialakulhatnak, de többet belevinni a dologba felesleges.
2011. nov. 1. 19:41
 39/44 kovpet ***** válasza:

"amúgy van a mIRC, létrehozunk egy #gyakorikerdesek szobát"

IRC és CSATORNA b+ :)

Clueless newbie, ááá :)

2011. nov. 1. 20:16
 40/44 A kérdező kommentje:
Ha lehet, térjünk vissza fő témánkhoz, mert ebből semmit nem értek :)))
2011. nov. 1. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!