Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te is egyedül vagy, és úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is egyedül vagy, és úgy érzed, hogy nem ott tartasz, ahol tartani szerettél volna ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Mert én sajnos igen. Szóval: dolgozom, van életem, stb-stb. Viszont egyedül vagyok, nincs senkim. A baráti társaságom nagyjából fix, ritkán ismerek meg új embereket, pedig szívesen tenném. Szívesen mennék színházba, moziba, kirándulni, ilyesmi - és szívesen alapítanék lehetőleg még 30 éves korom előtt családot. De egyiket sincs kivel. Arra gondoltam, hogy talán járhatnak itt mások is hasonló cipőben, fiúk és lányok egyaránt. Szóval akár ismerkedni is lehetne itt - annyi hasonló kérdést olvasok, hogy gondoltam, megpróbálom összehozni ezeket embereket:)

26/f

2011. nov. 1. 18:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Walk With Me:

Nekem se volt még barátnőm, baráti társaságom sincs sajna. Szóval egy cipőben vagyunk.

Előző voltam.

2011. nov. 1. 18:50
 22/44 anonim ***** válasza:

"Hisz a házasságban, és abban, hogy nem feltétlenül kell, hogy az nyomasztó és boldogtalan legyen 10-20 év múlva."

Na ez egy nagyon szimpatikus gondolat!

Utolsó barátomnak az volt a filozófiája, hogy "ha ráununk egymásra, akkor majd elválunk"...

És még aztán nem értették meg, hogy miért nem vagyunk továbbra is együtt..

2011. nov. 1. 18:53
 23/44 A kérdező kommentje:
Én az anyagiakat nem is keverném ebbe most bele. Lehet, hogy túl optimista vagyok, de - noha tudom, érzem, tapasztalom, hogy nagyon nehéz - ha a kapcsolat erős, és az elképzelések közösek, akkor együtt meg lehet csinálni. Ha albérletben, akkor albérletben, ha nehezen, akkor nehezen, de meg lehet. Látok rá példákat. Szóval nekem ez nem fő szempont.
2011. nov. 1. 18:53
 24/44 A kérdező kommentje:
Én jó példát láttam/látok a házasságra, szerencsére. Szeretném, ha majd a gyerekeim is jó példát látnának.
2011. nov. 1. 18:55
 25/44 A kérdező kommentje:
Ha valakinek már egy házasság elején egyáltalán opció a válás, akkor az válni is fog később.
2011. nov. 1. 18:59
 26/44 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy volt már barátnőm, jó sokáig, esküvőt is terveztünk. Szóval remélem, hogy nem vagyok teljesen reménytelen :)
2011. nov. 1. 19:01
 27/44 anonim ***** válasza:

Hogy egy kicsit jobb színben lássátok a saját helyzetetek:

Én jó helyen dolgozok, jól keresek, imádok kocsmázni/bulizni/csajozni, időm is lenne rá, pénzem is lenne rá, és nem is vagyok egy ronda forma. Bármikor össze tudnék jönni egy jópofa, kedves, aranyos csajszival, akivel komolyabban lehet tervezni. Viszont kb. fél éve pánikbeteg lettem, azóta semmi buli, semmi kocsmázás, semmi csajozás.. és már lassan megőrülök, hogy nem tudok emiatt a sz*r miatt semmit sem kezdeni az életemmel.

Úgyhogy hajrá, mozduljatok kifelé, bulizzatok, ismerkedjetek, csajozzatok/pasizzatok, aztán majd csak összefuttok az igazival :)

2011. nov. 1. 19:03
 28/44 anonim ***** válasza:
oh, ezt még a kapcsolat korai stádiumában bejelentette :) Nálam ez nem előre betervezett kiskapu, ha egyszer rászánom magam a házasságra, akkor azt azért fogom tenni, mert úgy érzem, hogy az adott személy nélkül nem tudnék teljes életet élni - nem pedig előregyártott B-tervvel.
2011. nov. 1. 19:04
 29/44 anonim ***** válasza:
Úgy látom vagyunk így egy páran. Nem egyszerű ismerkedni, mivel sokan tartanak másoktól, bizonytalanok, félnek, hogy átverik őket. Mert gondolom senki se laza kapcsolatokra vágyik elsősorban itt.
2011. nov. 1. 19:14
 30/44 A kérdező kommentje:
Én nem félek, bárkivel szívesen levelezek. Szerintem most itt egy csomó ember, aki hasonló cipőben jár - némi levelezés után úgyis kiderül, ha valakivel valami nem stimmel :) Szerintem ezen az oldalon is egy csomó normális ember van, aki csak jobb elfoglaltság hiányában vegetál itt.
2011. nov. 1. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!