Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is egyedül vagy, és úgy érzed, hogy nem ott tartasz, ahol tartani szerettél volna ennyi idősen?
Mert én sajnos igen. Szóval: dolgozom, van életem, stb-stb. Viszont egyedül vagyok, nincs senkim. A baráti társaságom nagyjából fix, ritkán ismerek meg új embereket, pedig szívesen tenném. Szívesen mennék színházba, moziba, kirándulni, ilyesmi - és szívesen alapítanék lehetőleg még 30 éves korom előtt családot. De egyiket sincs kivel. Arra gondoltam, hogy talán járhatnak itt mások is hasonló cipőben, fiúk és lányok egyaránt. Szóval akár ismerkedni is lehetne itt - annyi hasonló kérdést olvasok, hogy gondoltam, megpróbálom összehozni ezeket embereket:)
26/f
Kedves 18:31!
Itt az ok, hogy miért nem sikerül: par even belul mar ferjet szeretnek. Ne támadj le egy pasit egyből ezzel.
Egyébként Üdv Haver! Vagyunk még egy páran ezzel így;)
nézzétek meg a randigurut
annyira apróságokon múlik megismerni valakit
Na, de kinek mik az elvárásai, elképzelései? Kezdem:
- Olyan lányt keresnék, aki mondjuk 23-25 körül van, és mer hosszú távon gondolkodni. Szintén szeretne családot belátható időn belül, és csak azért ül a gyk előtt, mert nem hívja el senki sehova :) Hisz a házasságban, és abban, hogy nem feltétlenül kell, hogy az nyomasztó és boldogtalan legyen 10-20 év múlva. Ha értékeli a fekete és abszurd humort, az külön jó. Külsőre meg látatlanban annyit szeretnék, hogy viszonylag magas legyen (én is az vagyok), és legyen vékonyabb, vagy átlagos alkatú (én is az vagyok).
Amit adni tudok: empátia, hűség, őszinteség, kreativitás és a szándék, hogy jó társ legyek :)
Én is, leszámítva, hogy úgy érzem így általában az egész élettel vagyok lemaradva. 20 éves vagyok, barátnőm még nem volt (nem járok bulikba meg a tartósabb emberi kapcsolatokat értékelem, így nehéz), jelenleg esti tagozaton tanulok, ha minden jól megy jövőre érettségizek. Nem dolgozom, nincs kocsim, se semmi ilyen ami már sok 20 évesnek megadatott.
Jó lenne egy ilyen fiatalokat összefogó oldal vagy "klub". :)
Én is hasonló cipőben járok, mint itt a többség. Suliba járok, mellette sportolok, de magánélet egyáltalán nincs. Hosszú távú kapcsolatot lenne jó kialakítani, de elég nehézkes dolog.
21/F
Szintén így vagyok...Szeretnék még több embert megismerni.Bár van kiszemeltem,egyszerűen túl lassú a dolog.Nem tudom érdemes-e még rá várnom.Érzem,hogy ő megfelelő lenne de még sem.Szóval ha megismerkednék valakivel,bele tudnék lehet szeretni.Csak túl nagyon az elvárásaim.Amiket eddig midnig lejebb adtam,és csak boldogtalanabb lettem.Úgyhogy most már céltudatosabb próbálok lenni :) Ezért vagyok talán most is egyedül!
Ja és nem ott tartok,ahol szeretném,de ez hosszú sztori.Még 3 év,és elköltözöm másik kontinensre.Ha pedig addigra lesz komoly kapcsolatom,és majd nem aka velem kiköltözni,akkor ez van.Azért nem szeretnék addig egyedül lenni.Főleg,hogy van olyan barátnőm,aki idén férjhez ment és már megérkezett a kisbabájuk is...
Mindenképp 30éves korom előtt szeretnék családot...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!