Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten megismerkedtünk. Hamaros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taboo19 kérdése:

Neten megismerkedtünk. Hamarosan jön a randi. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

körülbelül 1 hónapja megismertem egy aranyos és szimpatikus lányt (19) a neten. Messze lakunk egymástól, így kb. 3 hét múlvára tervezünk egy "randiféleséget". Nagyon jól kijövünk és mindkettőnk részéről lehet belőle komoly kapcsolat is.

A kérdésem az, hogy az első tali vagy randi (bárhogy is hívjuk) alkalmával mit illik vinni a lánynak (márha egyáltalán vinni illik valamit, kis ajándék, stb)? Sokat olvastam róla, de semmi nem győzött meg igazán. Én személy szerint egy szál vörös rózsát vinnék neki, de nem tudom mi legyen.

Szívesen fogadom az érett ötleteket/válaszokat/tanácsokat a találkozással kapcsolatban is.

Előre is köszi,

F/19

2011. okt. 28. 22:26
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem tudom esedékes e még a válasz de szerintem ne vigyél neki semmit se! én pl tuti feszélyezve érezném magam ha már első randin költeni akarna rám...a helyszínhez pedig kérdezd meg tőle h mit érdemes ott megnézni:) pluszpontnak fogja venni ha megadod az esélyt h döntsön;)17/L
2012. aug. 2. 19:02
 22/22 anonim válasza:
19%
énekem is holnap lesz a randim bár mink már járunk de még eddig ck 1-szer taliztunk de nagyon egy húron pendultunk igy oszze is jottunk mondjuk én nem nagyon szoktam kérdezni a csajtol vagy ck akk ha kivancsi vagyok vlmire inkább o kérdezget de ha síri nagy a csond akk kell olyat bedobni szeretsz és úgyis azt mondja h szeretlek és akk smároltok egy darabig és aztán megin beszélgettek.Jo otletnek tartom megkérdezni tole h mijen volt a mai napod és ha azt mondja h unalmas és okérdi aztán toled h nkd milyen volt akk te nem mond azt még ha unalmas is volt mer akk kicsit pad helyzet lesz ez tapasztalat inkább hazudj vlmit h vlki roszzu lett az utcán meg ijenek és akk már rogton beszélgetni fogtok és keresd a kozos témát megkérded tole am téged mi érdekel mit szeretsz csinálni mondjuk nkm konyyu mert a csajom focizik így van mirol beszélni meg folge h o Barca szurkolo én meg Man.United így azér vannak veszekedések de ck ilyenszerelmi sok sikert
2013. szept. 1. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!