Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten megismerkedtünk. Hamaros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taboo19 kérdése:

Neten megismerkedtünk. Hamarosan jön a randi. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

körülbelül 1 hónapja megismertem egy aranyos és szimpatikus lányt (19) a neten. Messze lakunk egymástól, így kb. 3 hét múlvára tervezünk egy "randiféleséget". Nagyon jól kijövünk és mindkettőnk részéről lehet belőle komoly kapcsolat is.

A kérdésem az, hogy az első tali vagy randi (bárhogy is hívjuk) alkalmával mit illik vinni a lánynak (márha egyáltalán vinni illik valamit, kis ajándék, stb)? Sokat olvastam róla, de semmi nem győzött meg igazán. Én személy szerint egy szál vörös rózsát vinnék neki, de nem tudom mi legyen.

Szívesen fogadom az érett ötleteket/válaszokat/tanácsokat a találkozással kapcsolatban is.

Előre is köszi,

F/19

2011. okt. 28. 22:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen és köszönöm. Bár nem tudom, hogy a virágnak mennyi köze van, de akkor szerintem elvetem az ötletet. Semmilyen kis ajándékot nem vigyek szerintetek? A második találkozáson (ha lesz olyan), jöhet a virág?

Illetve még lenne egy 3. kérdésem is: elvileg reggeltől estig együtt leszünk. Ha élőben is ugyanazt érezzük egymás iránt, akkor a végén meg lehet kockáztatni egy kis csókot?

Köszönöm válaszaitokat. :)

2011. okt. 28. 22:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
a helyzet adja. ha olyan a hangulat, és látod rajta h szeretné, mehet a csók :P
2011. okt. 28. 22:47
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen válaszodat. Megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy egyébként? :)

A virág kérdésre még várnék pár véleményt. Előre is köszönöm!

2011. okt. 28. 22:49
 14/22 anonim ***** válasza:
21 vagyok.
2011. okt. 28. 22:52
 15/22 A kérdező kommentje:
És szerintetek mit érdemes csinálni, ha talizunk? Nekem vannak ötleteim, csak kíváncsi vagyok másra is. Valószínűleg az ebédet együtt fogjuk elkölteni, csak kérdés, hogy hol...
2011. okt. 28. 22:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
hát meki semmiképp. ha ismered a környéket, vidd el valami hangulatos helyre, nem feltétlenül étteremre gondolok, hanem jó valami pizzázó is, vagy hasonló :) de meki, vagy burger king ne :D
2011. okt. 28. 23:03
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat. Igen azt azért sejtettem, hogy oda nem illik.

Nem vagyok ismerős arra fele, még soha nem jártam abban a városban, de lehet, hogy felderítem addig térképen és interneten, hogy hova érdemes menni. Szerinted ez jó ötlet, vagy inkább hagyjam a lányra, hogy vezessen körbe a városban és majd együtt választunk egy helyet?

2011. okt. 28. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Virág:

1. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor első randira fehér rózsa, nem vörös.

2. NE vegyél! Egész nap cipelnie kell. Kényelmetlen, fárasztó. Volt úgy, hogy kávézóban találkoztuk és a lány szinte csak ledobta. Volt olyan, hogy annyira nem tetszett élőben, hogy oda sem adtam volna.

Egy időben vitte mindig valamit, legalább egy szál virágot. Semmi értelme. Sokkal jobban sültek el a ajándék-mentes randik. Talán az ajándék túlzottan megnyugtatja a lányt.

2011. okt. 29. 08:53
 19/22 A kérdező kommentje:
Jólvan, köszönöm szépen válaszodat. Ez így egész logikusnak hangzik!:)
2011. okt. 29. 10:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem magadat vidd el, azaz magadat add teljesen a randin, ajándék nem kell. Készülj fel rá, hogy nem biztos, hogy olyan lesz, mint a virtuális világban (értem ezt külsőre és belsőre egyaránt!) Sok sikert!
2011. okt. 29. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!