Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elmennétek randizni olyan sráccal, aki ismeretlenül leszólít titeket, vagy csak olyannal, akit ismertek valamennyire? Miért?
Kedves 18:56
Piszkosul félreértettél. Leszarom a kocsit, sőt, ahogy a kérdező maga is írta, kifejezetten taszítanak az anyagi helyzetükkel menőző emberek. Általában súlyos emberi / testi deficitet próbálnak palástolni a csilivili kocsival. Minimum impotensek, de jó eséllyel annál is komolyabb problémájuk van, lelki-szellemi nullák. Arról nem is beszélve, hogy ha körülnézel az utcán, akkor a luxuskocsit 80-90%-a 2 dologból, illetve leginkább ezek kombinációjából van: 1. adócsalás, egyéb tisztességtelen tevékenység; 2. hitel, amit majd nem tudnak fizetni és viszi is a bank. Egyik sem teszi az én szememben vonzóvá a pasikat, bocs.
Szóval nem, a merci nem imponál.
Antonio Banderas szintén nem jön be, ahogy alapból eléggé kevéssé tud meghatni egy pasi külseje. Nyilván van zsánerem, de a külső adottságok önmagukban kevesek bármire.
Egyébként a hozzád hasonló válaszokat adó pasik azok, akik a nőkkel szembeni kudarcaik "igazolására" építenek fel maguk köré egy olyan világképet, amiben a nők csak a gazdag és szép mukikkal mennek el. Így könnyű megmagyarázni, hogy velük mégis miért nem. De megsúgom: nem ez a gubanc veled, keress jobb kifogást.
Alapvetően pont azért utasítottam korábban mindig vissza az ilyen srácokat - nézzenek ki bárhogy - mert úgy gondoltam, hogy nyilván mivel ő sem tud rólam semmi mást, csak a külsőm vonzotta oda, tehát valószínűleg nagyon felszínes a srác.
Azóta értem, komolyodtam annyit, hogy egy ilyen apróságból - még akkor is, ha továbbra is úgy gondolom, hogy az esetek 90%-ában igaz az, hogy az ilyen srácok felszínesek - de nekem meg nem kellene annyira előítéletesnek lennem és egy esélyt megérdemelhetnek, hátha abba a 10%-ba tartoznak, aki mégsem. Igazából egy randival az ember nem kockáztat semmit - ha néhány mondat után kiderül, hogy a srác egy idióta, hát lelépek. Vesztenivalóm nincs.
Kedves LadyLee!
Én vagyok az a férfi, mert bátorkodom magam annak nevezni a koromból kifolyólag, aki szerinted csak igazolás miatt írtam azt hogy a nőknek csak a jó külsővel megáldott és vagyonos palik kellenek. Örülök neki, hogy te a kivétel közé tartozol, és annak meg külön örülök, hogy adsz esélyt ugymond idegeneknek is arra, hogy megismerjenek téged. Szerintem a lányok/nők nagy része baromira fél idegenekkel ismerkedni. Nyilvánvalóan van rá okuk. Bizalmatlanság, meg ahogy te írtad felszínesség miatt. Én szeretnék ismerkedni idegen lányokkal is, de ehhez az is kell, hogy a lányok is legyenek nyitottak erre. Anélkül ne várják el, hogy a bárki is megszólítsa őket.
Már megint ez a hülyeség, hogy csak szegényben (nincs pénz) és gazdagban tudtok gondolkodni.
Egyik se vagyok. Megteremtek annyit, amennyi a saját szükségleteimhez kell. Malubui házra, Maseratira és gyémátnyakékekre pedig nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!