Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti elmennétek randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elmennétek randizni olyan sráccal, aki ismeretlenül leszólít titeket, vagy csak olyannal, akit ismertek valamennyire? Miért?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nem mennék el olyannal, akit akkor látok először, nézhet ki akárhogy. Annyiszor felmerült itt a téma, hogy érdekel, ti mit gondoltok.
2011. okt. 25. 15:19
1 2
 11/14 LadyLee ***** válasza:
100%

Kedves 18:56

Piszkosul félreértettél. Leszarom a kocsit, sőt, ahogy a kérdező maga is írta, kifejezetten taszítanak az anyagi helyzetükkel menőző emberek. Általában súlyos emberi / testi deficitet próbálnak palástolni a csilivili kocsival. Minimum impotensek, de jó eséllyel annál is komolyabb problémájuk van, lelki-szellemi nullák. Arról nem is beszélve, hogy ha körülnézel az utcán, akkor a luxuskocsit 80-90%-a 2 dologból, illetve leginkább ezek kombinációjából van: 1. adócsalás, egyéb tisztességtelen tevékenység; 2. hitel, amit majd nem tudnak fizetni és viszi is a bank. Egyik sem teszi az én szememben vonzóvá a pasikat, bocs.

Szóval nem, a merci nem imponál.

Antonio Banderas szintén nem jön be, ahogy alapból eléggé kevéssé tud meghatni egy pasi külseje. Nyilván van zsánerem, de a külső adottságok önmagukban kevesek bármire.

Egyébként a hozzád hasonló válaszokat adó pasik azok, akik a nőkkel szembeni kudarcaik "igazolására" építenek fel maguk köré egy olyan világképet, amiben a nők csak a gazdag és szép mukikkal mennek el. Így könnyű megmagyarázni, hogy velük mégis miért nem. De megsúgom: nem ez a gubanc veled, keress jobb kifogást.

Alapvetően pont azért utasítottam korábban mindig vissza az ilyen srácokat - nézzenek ki bárhogy - mert úgy gondoltam, hogy nyilván mivel ő sem tud rólam semmi mást, csak a külsőm vonzotta oda, tehát valószínűleg nagyon felszínes a srác.

Azóta értem, komolyodtam annyit, hogy egy ilyen apróságból - még akkor is, ha továbbra is úgy gondolom, hogy az esetek 90%-ában igaz az, hogy az ilyen srácok felszínesek - de nekem meg nem kellene annyira előítéletesnek lennem és egy esélyt megérdemelhetnek, hátha abba a 10%-ba tartoznak, aki mégsem. Igazából egy randival az ember nem kockáztat semmit - ha néhány mondat után kiderül, hogy a srác egy idióta, hát lelépek. Vesztenivalóm nincs.

2011. okt. 26. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves LadyLee!

Én vagyok az a férfi, mert bátorkodom magam annak nevezni a koromból kifolyólag, aki szerinted csak igazolás miatt írtam azt hogy a nőknek csak a jó külsővel megáldott és vagyonos palik kellenek. Örülök neki, hogy te a kivétel közé tartozol, és annak meg külön örülök, hogy adsz esélyt ugymond idegeneknek is arra, hogy megismerjenek téged. Szerintem a lányok/nők nagy része baromira fél idegenekkel ismerkedni. Nyilvánvalóan van rá okuk. Bizalmatlanság, meg ahogy te írtad felszínesség miatt. Én szeretnék ismerkedni idegen lányokkal is, de ehhez az is kell, hogy a lányok is legyenek nyitottak erre. Anélkül ne várják el, hogy a bárki is megszólítsa őket.

2011. okt. 26. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
A pénz csak annak nem számít akinek van. S mivel neked nem számít keres baromi gazdag faszit, akinek szintén nem számít.
2011. okt. 26. 15:12
 14/14 LadyLee ***** válasza:

Már megint ez a hülyeség, hogy csak szegényben (nincs pénz) és gazdagban tudtok gondolkodni.

Egyik se vagyok. Megteremtek annyit, amennyi a saját szükségleteimhez kell. Malubui házra, Maseratira és gyémátnyakékekre pedig nincs szükségem.

2011. okt. 26. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!