Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok, ha egy pasi hirtelen ismeretlenül megpuszilna titeket?

Figyelt kérdés
Mi egy haverommal teszteltük egy buliban és hihetetlen eredményesek voltunk. Beszélgettünk lányokkal, más gyönyörű csajok el se hitték hogy ez történik velük. Öröm volt azt a sok mosolyt látni : )
2011. máj. 13. 04:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Amivel csak tudnám elkezdeném ütni. Ilyen tahóságot nem tudom, hogy mer valaki megtenni! Ismeretlenül elkezd puszilgatni??? Gondold már végig!!!
2011. máj. 13. 06:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha molesztálnád a barátnőmet (ismeretlenül),a hónod alá tenném a fejedet!
2011. máj. 13. 07:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

utálom ha puszit adnak, inkább ne találkozzunk soha

20L

2011. máj. 13. 08:30
 4/13 anonim ***** válasza:

ma 04:16

Nyilván nem azt fogják mondani,hogy ja szeretjük,ha idegenek puszilgatnak,de a gyakorlat mást mutat! A nyomulás eredményes,sajnálom azokat a fiúkat/férfiakat,akikkel sikeresen elhitették,hogy gáz! Aztán az olyanokat elhadják egy "parasztért"!

2011. máj. 13. 08:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
"elhadják egy "parasztért"! :D:D:D:D:D:D:D:DDDDDD
2011. máj. 13. 08:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jóképű az illető, akkor örülnek neki, ha ronda, akkor pofonvágják.
2011. máj. 13. 09:04
 7/13 anonim ***** válasza:
hm... pont a múltkor kaptam egy puszit egy tulajdonképp ismeretlen sráctól, azthiszem azzal az indokkal, hogy megkínáltam az energiaitalomból... nekem jólesett, bár utána bűntudatom volt, mert van barátom, akit viszont nagyon szeretek, és soha nem akarnám megcsalni.
2011. máj. 13. 11:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha szimpatikus nem bánnám, ha nem, akkor képen vágnám, vagy tökön rúgnám.

Velem olyan történt, hogy egy barátnőmmel vártuk az éjszakai buszt, és hirtelen a semmiből odarohant hozzám egy srác, mélyen a szemembe nézett, megsimogatta az arcomat és elfutott... Úgy meglepődtem, hogy hirtelen reagálni se tudtam. Mire magamhoz tértem már eltűnt, én meg csak pislogtam. (Utána persze jött a kézfertőtlenítő, mert ki tudja hol járt korábban a srác keze??) A mai napig nem tudom hova tenni a dolgot. De jót nevettünk a dolgon barátnőmmel, az tény.

Ha ugyanilyen hirtelen lenne a puszi, akkor valószínűleg ugyanennyi lenne a reakcióm, mert őszintén, a mai napig nem tudom, hogy nézett ki az a srác, aki a buszmegállóban az arcomhoz ért... Pedig teljesen józan voltam.

2011. máj. 13. 12:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Én akivel tegnap megcsináltam, az mind nagyon kedves volt. Volt akivel utána beszélgettünk, volt akit felvidítottam, volt akit a barátnője úgy húzott el :DD. A buszon két csaj végig rólam beszélt hazafelé. :D
2011. máj. 13. 12:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól néz ki, aki teszi, elszégyellném magam, de így is a halálba elküldeném, ha a puszi nem az arcomra megy, még hozzá is vágok valami súlyosat, ami a kezem ügyébe kerül. Ha átlagos ugyanaz, de nem elszégyellném magam, hanem megrökönyödnék a viselkedésén, a nagyon csúnya esetében (olyanból nem sok van) viszolygást érezném a dobálózás mellett.
2011. máj. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!