Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok, ha egy pasi hirtelen ismeretlenül megpuszilna titeket?
utálom ha puszit adnak, inkább ne találkozzunk soha
20L
ma 04:16
Nyilván nem azt fogják mondani,hogy ja szeretjük,ha idegenek puszilgatnak,de a gyakorlat mást mutat! A nyomulás eredményes,sajnálom azokat a fiúkat/férfiakat,akikkel sikeresen elhitették,hogy gáz! Aztán az olyanokat elhadják egy "parasztért"!
Ha szimpatikus nem bánnám, ha nem, akkor képen vágnám, vagy tökön rúgnám.
Velem olyan történt, hogy egy barátnőmmel vártuk az éjszakai buszt, és hirtelen a semmiből odarohant hozzám egy srác, mélyen a szemembe nézett, megsimogatta az arcomat és elfutott... Úgy meglepődtem, hogy hirtelen reagálni se tudtam. Mire magamhoz tértem már eltűnt, én meg csak pislogtam. (Utána persze jött a kézfertőtlenítő, mert ki tudja hol járt korábban a srác keze??) A mai napig nem tudom hova tenni a dolgot. De jót nevettünk a dolgon barátnőmmel, az tény.
Ha ugyanilyen hirtelen lenne a puszi, akkor valószínűleg ugyanennyi lenne a reakcióm, mert őszintén, a mai napig nem tudom, hogy nézett ki az a srác, aki a buszmegállóban az arcomhoz ért... Pedig teljesen józan voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!