Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem a nőket, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a nőket, miért kellett neki ezt csinálnia?! Nem ezt érdemeltem.

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy nem volt még barátnőm pedig egy tucat csajnál is próbálkoztam és mindhiába, egy hónapja elkezdtem ismerkedni egy csajjal (először neten, mert tőlem 30 km-re lakik) és úgy voltam vele, h nála mindent beleadok (teperni fogok ezerrel). Első találkozásnál nagyon egy hullámhosszon voltunk, jól éreztük magunkat, ismerkedésnek tökéletes volt. A következő találka csak annyi volt, h lementem kocsival a városába, mert már látni szerettem volna. Találkoztunk is, beszéltünk egy keveset a kocsiban majd hazavittem (út közben kicsit hülyültem amikor vezettem :D ) vettem neki virágot, amit oda is adtam neki, amikor odaértünk hozzájuk. Meg volt illetődve látszódott az arcán, örült  És megbeszéltük, hogy elmegyek egy másik városba bulizni, mert ő is megy oda. Fel is mentem a buliba, csak nagyon zavarba voltam, nem akartam, h ezt is elcsesszem (azt terveztem, h megcsókolom és végre megtöröm az átkomat és végre enyém lesz az a csaj, aki eddig minden szempontból a legtökéletesebb volt számomra, ugyanis nekem olyan volt, mintha az összes csajt akikkel eddig ismerkedtem egybegyúrták volna és ő jött ki belőle, mint végeredmény), a ruhatárnál össze is futottam vele, de pont akkor kerültem sorra és mire leadtam a kabátot eltűnt. Egész este keresgéltem, hogy merre van és egyszer csak észrevettem, hogy épp smárol egy sráccal. Meggyőződtem róla még egyszer, hogy ő e az és sajnos ő volt. Mondanom se kell, hogy utána leléptem a buliból, összetört szívvel, mint mindig. Lányok, miért csináljátok ezt?!  F/19
2011. okt. 23. 08:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel nagyjából egyet is értek. Persze, túl közel vagyok a nememhez, hogy objektív tudjak lenni, de nem itt és nem most és nem ebben a kérdésben. Itt is valóban kedvezek, és inkább gondolkodok optimistán, hogy egy rendes lányról van szó, aki félrement és bizonytalan. Mert ez is előfordulhat." - Ezért írtam h nem tudtok ilyen kérdésekben elfogulatlanok maradni. Nem azért mert hazudtok vagy ilyesmi, hanem mert egyszerűen mindig túl idealistán és optimistán gondolkodtok.

"Ettől függetlenül én nem hiszem, hogy baromságot írtam:)"

Tényleg nem, elnézésedet kérem, csak mindig amikor ír egy ilyen srác, elmondják neki 20-an h mi a helyes teendő, kezdi elhinni, erre mindig ilyenkor ír be egy lány és állítja a teljes ellenkezőjét, amivel csak összezavarja, és elveszi tőle az esélyt h elkezdjen helyes irányba megváltozni.

Ha valakihez ilyen hirtelen és ilyen lelkesen közelednek, megrémül, menekül, inkább mást választ, még akkor is, ha szimpatikus a srác." - Ebben nem kételkedem, de ha végigolvastad a kérdező összes hozzászólását, láthattad, hogy a lány nem az a szűzies fajta aki megijed a pasik közeledésétől, főleg h a kérdezőre a legnagyobb jóindulattal se lehetne azt mondani h "erőszakos férfiállat".

"Más kérdés, hogy miért. Ezt általában a tökösség hiányával szokták magyarázni." - Maximálisan egyetértek. Ezért is biztattuk h ne legyen ilyen nyámnyila finom lelkű.

"Alaptermészetet viszont nehéz megváltoztatni, inkább csak azt mondom, hogy szerintem mit tett rosszul."

2011. okt. 26. 00:10
 52/65 anonim ***** válasza:
Todd ot osztom
2011. okt. 26. 01:56
 53/65 szamóca.. ***** válasza:

szerintem mit csinálj?

nem tudom, nem vagyok pasi.

az a baj hogy női szemmel nézve több lehetőség van: vagy tényleg megijedt, bár szerintem ez kevésbé valószínű, vagy sosem érdekelted igazán, csak olyan "aha próbáljuk meg" kategóriában voltál. ha csak megijedt akkor semmi gáz, kicsit kevesebb nyáladzás és több tökösség és visszaszerzed.

de ha a másik... várj még pár napot, aztán írj rá vmelyik csodás ráírós honlapon ( igen, direkt ezt írtam és ne hogy telefonálj, így kevsébé közvetlen) és full nyugodt, kiegyensúlyozott hangon kérdezd meg hogy hogy van mi van vele stb. esetleg, ha akarod, hozd fel neki hogy te lementél a buliba ( ezt nem egészen értem, úgy egyeztetek meg hogy ott találkoztok? mert ha csak úgy önszántadból mert látni akartad utánamentél, és ő nem is hívott, akkor inkább tartsd meg titoknak hogy lementél mert úgy ciki:D) szval mondhatod h lementél a buliba, de láttad hogy jól szórakozik úgyhogy odacsapódtál egy nagyobb bandához és elmentetek egy másik, tök jó helyre. de csak ennyi, nem kell részletekbe menni hogy ott mi volt, csak említésszinten tedd az egészet. majd erre elkezd vmit makogni hogy mi volt ez a smárolós dolog. míg ő írja a sok kamu f.szságot, amikor kb a végére ért de még nagyon benne van a mondanivalóba, közöld vele hogy "jaah értem:) jól van, engem most várnak majd beszélünk szia" és hagyd ott.

pár nap múlva lépj be megint. ha érdekled még, rád fog írni magától szerintem. ha nem ír akkor írhatsz neki te, mondjuk akár elhívhatod valahova, ahol tovább fejlesztheted amit itt tanultál a kommentelőktől.

2011. okt. 26. 18:17
 54/65 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ő hívott el, h menjek. Szerintem még várok két napot, h rám e ír, ha nem akkor lehet h ráírok, ahogy te javasoltad. és megpróbálok vele megbeszélni egy újabb találkát és akkor már több tapasztalattal a hátam mögött megszerzem magamnak.
2011. okt. 26. 18:45
 55/65 szamóca.. ***** válasza:
100%
ha egy tanácsot adhatok... előbb egyedül tanulj meg boldognak lenni, aztán párkapcsolatban... de hát ezt senki nem hiszi el nekem, hogy úgy is lehet, sőt: a boldog párkapcsoalt feltétele.
2011. okt. 26. 19:06
 56/65 A kérdező kommentje:
Lassan kezdek megőrülni. Nagyon szeretnék ráírni, de muszáj ellenállnom. Hnap lesz 4. napja, h nem beszéltünk. Vagyis részben, mert ugye kiraktam egy képet sok bicikliről és ki kellett találni, h meik az enyém, amit ki is talált a csaj csak érvénytelenítettem a hozzászólását, mert előtte írta, h nincs is rajta és mindenkinek egy lehetősége volt és kicsit nagyon mérges volt emiatt. Majd rakott ki új főképet , amihez írtam kommentet és kicsit fikáztam a cipőjét, de mindezt azért, hogy felidegesítsem és felhívjam magamra a figyelmét. ez 2 napja volt, azóta volt fennt msn en is de nem írt rám. Ezek után nekem kellene ráírnom, hogy kiengeszteljem a képe miatt vagy még mindig "szarjak rá" ?
2011. okt. 26. 23:08
 57/65 A kérdező kommentje:
A biciklis képemhez mások is próbálkozhattak kitalálni, h meik volt az enyém, de ő volt a 3. aki próbálkozott. (ezt elfelejtettem leírni)
2011. okt. 26. 23:11
 58/65 anonim ***** válasza:
58%
Húúú hát te mekkora egy lúzer vagy !!!!! Az ilyen pasikon olyan jókat szoktunk röhögni a barátnőmmel XD !
2011. okt. 28. 14:01
 59/65 A kérdező kommentje:
Addig jó míg örülsz ezen, csaknehogy majd te is vmi hasonló helyzetbe kerülj...nem kívánom, Isten ments, de talán majd rájösz egyszer arra, h mit éreznek az emberek ilyenkor és, hogy milyen szar is ez...
2011. okt. 28. 16:57
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és a kommentjeid alapján elmondom a véleményem rólad.

Szóval, gyökér vagy, nincs saját rálátásod a dolgokra (ebből következik, hogy semmi magabiztosságod (magabiztosság=férfiasság) sincs), azt teszed, amit mondanak neked (lásd. ahány választ kaptál, annyiszor mást akartál csinálni). Azzal pedig, hogy beszólogatsz neki Facebook-on, nem érsz el nála semmi mást, csak azt, hogy neveletlen tuskónak fog tartani. Ez a piszkálódás nevetséges és egyenesen gyerekes. A "szardd le", nem azt jelenti, hogy légy vele bunkó, hanem azt, hogy ne vedd őt észre, bánj vele ugyanúgy, mint a többiekkel.

2011. nov. 9. 19:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!