Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érdemeltem ezt ki?

Figyelt kérdés
Barátnőm 15éves,én 18 .1éve vagyunk együtt ,1év alatt megcsalt 2szer(de még szűz),szeretem,őis,rengeteg dolgot eltürtem ,rengetegszer szakitottunk mert olyan dolgokat csinált hogy az rettenetes...mégis mindig visszamentem hozzá mert nagyon szeretem..a volt pasija akivel csak smárolt a srác akkor is részeg volt azóta is szereti mai napig,és róla regélt régebben elöttem is,és még most is hallom vissza azt hogy szereti és hogy látni akarja...mit tegyek?szakitanom kéne vele de túlságosan szeretem,pedig szemét dolgokat művelt már...de nem érte,miért érdemeltek ezt ki?soha nem csaltam meg,mindig nagyon szerettem,mindent megtettem neki...de közben meg szeret...erröl mi a véleményetek?miért csinálja ezt?
2010. márc. 11. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

kicsit keményebbnek kéne lenned, hogy érezze ki az úr a háznál. ne hagyd hogy így megalázzon. ne érts félre nehogy bántsd vagy vmi de legyél határozottabb, és állíts fel korlátokat, ha megcsal ne bocsájts meg, érezze a tettei következményét.

amúgy sajnos pont abban a bulizóskiélősrészegtinis korszakában van..lehet hogy érettebb csajt kéne keresned..

2010. márc. 11. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
eddig szakitásoknál nagyon szenvedett nélkülem,majd mikor visszametem hozzá minden jóvolt,csak az a baj hogy ez idővel megint visszaált a régi kerékvágásba...és amikor otthagytam utána pár napig-hétig volt rendes a sok szenvedése sirása után...
2010. márc. 11. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Folyamatosan tartsd rettegésben, hogy bármikor elhagyhatod. Vagy legalább kéthetente vesd be.
2010. márc. 11. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondold át, hogy mi okot ad arra, hogy szeresd. Megbánt, megaláz...

Mit pazarlod az idődet, ennyi idősen, egy ilyen éretlen kis ribire?

2010. márc. 11. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el. Te 18 évesen nem érzed hogy megaláz egy kis 15 éves k*va? Megaláz, megcsal, azt hiszi azt tehet veled amit akar. Legyen már valamennyi büszkeséged!!!!!
2010. márc. 11. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem szakíts vele végleg:S tudom, hgy fájna meg csak ott van az az egy év.. de sajnos abüszkeségeddel játszik:S és ezt nem érdemled meg.. azért csinálja ezt, mert tudja, hogy úgyis visszafogadod. Próbáld meg, hogy elezdesz vele beszélgetni.. és ha megbeszéltétek a dolgokat és azután is megcsal akkor hagyd.. egyszer meg fogja bánni, hogy ilyen volt veled. Sok sikert:) 17/L
2010. márc. 14. 14:11
 7/7 anonim válasza:
A barátnőd nem érett egy hosszú kapcsolatra. Ha 18 éves lesz, mint te, akkor lehet hogy benő a "feje lágya", de előtte semmiképp ne reménykedj ebben.
2010. márc. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!