Hogy lehet már ilyen valaki? mivel érdemeltem ezt ki a főnöknél?
Mintha az én főnökömről lenne szó... :)
Tudod vannak emberek, akik csak és kizárólag saját magukkal törődnek, a másik nem számít. Önző, figyelmetlen, kapzsi, sokszor rosszindulatú és amíg ezt nem kapja meg a pofájába, észre sem veszi magát. Sőt, van, aki megkapja és még akkor sem száll le a földre, úgyhogy ezt el kell fogadni, túl sokat nem lehet ellene tenni. Nem vagyunk egyformák, csak az a szomorú, hogy egyre inkább errefelé tart a világ, az ilyen emberek érvényesülnek.
Hat ez szivas:D
En minimalberert dolgozom nyari diakmunkat, megis neha kicsit kevesellem..:D Ha felnott csinalna ugyanezt, diplomaval, akkor kb otszor ennyit keresne:S
16/L
hehh. nekem anno csak úgy önkényesen, mindenféle mondvacsinált okokra hivatkozott vont le a főnököm a fizumból.
gyűlöltem azt a nőt, de még ahhoz képest is jól kerestem (főleg ha épp nem volt le) és a munkámat is imádtam.
sajnos nem tudsz mit csinálni.
én csak annyit mondok, hogy az ilyen ember elmehet a b..dös k..urva anyjába! és akkor még finom voltam és nőies...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!