Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem a nőket, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a nőket, miért kellett neki ezt csinálnia?! Nem ezt érdemeltem.

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy nem volt még barátnőm pedig egy tucat csajnál is próbálkoztam és mindhiába, egy hónapja elkezdtem ismerkedni egy csajjal (először neten, mert tőlem 30 km-re lakik) és úgy voltam vele, h nála mindent beleadok (teperni fogok ezerrel). Első találkozásnál nagyon egy hullámhosszon voltunk, jól éreztük magunkat, ismerkedésnek tökéletes volt. A következő találka csak annyi volt, h lementem kocsival a városába, mert már látni szerettem volna. Találkoztunk is, beszéltünk egy keveset a kocsiban majd hazavittem (út közben kicsit hülyültem amikor vezettem :D ) vettem neki virágot, amit oda is adtam neki, amikor odaértünk hozzájuk. Meg volt illetődve látszódott az arcán, örült  És megbeszéltük, hogy elmegyek egy másik városba bulizni, mert ő is megy oda. Fel is mentem a buliba, csak nagyon zavarba voltam, nem akartam, h ezt is elcsesszem (azt terveztem, h megcsókolom és végre megtöröm az átkomat és végre enyém lesz az a csaj, aki eddig minden szempontból a legtökéletesebb volt számomra, ugyanis nekem olyan volt, mintha az összes csajt akikkel eddig ismerkedtem egybegyúrták volna és ő jött ki belőle, mint végeredmény), a ruhatárnál össze is futottam vele, de pont akkor kerültem sorra és mire leadtam a kabátot eltűnt. Egész este keresgéltem, hogy merre van és egyszer csak észrevettem, hogy épp smárol egy sráccal. Meggyőződtem róla még egyszer, hogy ő e az és sajnos ő volt. Mondanom se kell, hogy utána leléptem a buliból, összetört szívvel, mint mindig. Lányok, miért csináljátok ezt?!  F/19
2011. okt. 23. 08:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 szamóca.. ***** válasza:

00:19 hát ez mennyire igaz, majdnem megsirattam:D tök jó, csak kevesen fogják fel.

kérdező: gondold már el: a vágyak addig vágyak míg meg nem kapod őket. a lány érezte hogy oda meg vissza vagy tőle, virág meg házhozmegy meg minden, naná hogy többet semmi izgalmasat nem talál benne.

az meg a másik: hogy a kérdésed is, a hangnem... kétségbe vagy ( voltál? ) esve, és rögtön ez a "hú lányok miért cisnáljátok ezt ahj... de ez rajtad múlik. miért nem te vagy a srác akivel a buliban smárolt? vagy miért nem te vagy, akiért otthagyná azt akivel a buliban smárolt? lehetsz. csak növessz tököket, és felejtsd el a kisgyermekes játékokat, az aranyoskodást, a kuncogást, a virágot...

2011. okt. 25. 20:38
 42/65 A kérdező kommentje:
Utolsó szerinted most mit kellene tennem, h újra felkelltsem az érdeklődését? (őt akarom, nem mást csakis őt) és ígérem, összekapom magam és tökös leszek ;)
2011. okt. 25. 22:47
 43/65 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem rendben vagy, és ha te rendben vagy, akkor a csaj sem lehet rossz, csak kicsit eltévedt. Csalogasd vissza magadhoz, továbbra is lehetsz vele kedves, de ne tegyél meg ennyi mindent érte, ne ajánld fel magadtól, hogy lemész érte, hogy lásd...szerintem erről van szó, látta, hogy komolyak a szándékaid, ő ettől megijedt, nem tudta mit reagáljon, még nem érez irántad mélyen, csak szimpatikus vagy neked, és menekült.
2011. okt. 25. 23:29
 44/65 A kérdező kommentje:
Esteleg lenne kedved privátban megbeszélni teljes egészében a dolgot? Leírnék mindent a témával kapcsolatban. Teljes részletességgel.
2011. okt. 25. 23:34
 45/65 A kérdező kommentje:
23:39-es gondolok (privát)
2011. okt. 25. 23:36
 46/65 anonim ***** válasza:
56%

"Szerintem rendben vagy, és ha te rendben vagy, akkor a csaj sem lehet rossz, csak kicsit eltévedt. Csalogasd vissza magadhoz, továbbra is lehetsz vele kedves, de ne tegyél meg ennyi mindent érte, ne ajánld fel magadtól, hogy lemész érte, hogy lásd...szerintem erről van szó, látta, hogy komolyak a szándékaid, ő ettől megijedt, nem tudta mit reagáljon, még nem érez irántad mélyen, csak szimpatikus vagy neked, és menekült."

Egy szavára se adj!!! Nagy baromságokat ír. Tuti h nő írta! Hallgass Todd-ra. Ő leírta a frankót!

2011. okt. 25. 23:36
 47/65 A kérdező kommentje:
Olyan jó lenne ha az emberiség mindenben egyetértene, persze pozitív dolgokra gondolok. :D Már nem tudom, h kinek higyjek... :/
2011. okt. 25. 23:41
 48/65 anonim ***** válasza:
64%

"Egy szavára se adj!!! Nagy baromságokat ír. Tuti h nő írta! Hallgass Todd-ra. Ő leírta a frankót!"

Mivel nővel kapcsolatos a kérdés, úgy gondoltam elég hiteles, ha nő írja a választ:)

nincs miért hazudnom, vagy szépítenem, nekem nem érdekem, én ezt gondolom.

Bár te biztosan (gondolom te meg férfi vagy) jobban bele tudnál helyezkedni egy lány szerepébe...

Csodálatos, ahogy a férfiak közt terjengenek a pletykák, ahelyett, hogy megkérdeznék a másik nemet, és megpróbálnák megérteni.

Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg mellényúlt, és nem megfelelő a lány, de mivel elég normális fiúnak tűnik a kérdező, gondoltam annyira az emberismerete sem rossz.

A kérdezőnek: Hallgass akire akarsz, vagy a többségre, egyáltalán nem mondom, hogy rám, mert nem ismerem a lányt, ki tudja, hogy nekem van-e igazam. Csak leírtam a véleményem. Szerintem túl odaadó voltál túl korán. Ennyi.

2011. okt. 25. 23:50
 49/65 anonim ***** válasza:
56%

"Mivel nővel kapcsolatos a kérdés, úgy gondoltam elég hiteles, ha nő írja a választ:)

nincs miért hazudnom, vagy szépítenem, nekem nem érdekem, én ezt gondolom.

Bár te biztosan (gondolom te meg férfi vagy) jobban bele tudnál helyezkedni egy lány szerepébe...

Csodálatos, ahogy a férfiak közt terjengenek a pletykák, ahelyett, hogy megkérdeznék a másik nemet, és megpróbálnák megérteni. "

Egy nő nem tud saját magáról objektív választ adni. Annyi olyan húzásotok van amire választ adnak a "férfiak közt szereplő pletykák", viszont ha megkérdezünk titeket, fogalmatok sincs róla h miért teszitek azt amit.

2011. okt. 25. 23:52
 50/65 anonim ***** válasza:

Ezzel nagyjából egyet is értek. Persze, túl közel vagyok a nememhez, hogy objektív tudjak lenni, de nem itt és nem most és nem ebben a kérdésben. Itt is valóban kedvezek, és inkább gondolkodok optimistán, hogy egy rendes lányról van szó, aki félrement és bizonytalan. Mert ez is előfordulhat. Ettől függetlenül én nem hiszem, hogy baromságot írtam:)

Ha valakihez ilyen hirtelen és ilyen lelkesen közelednek, megrémül, menekül, inkább mást választ, még akkor is, ha szimpatikus a srác. Más kérdés, hogy miért. Ezt általában a tökösség hiányával szokták magyarázni.

Alaptermészetet viszont nehéz megváltoztatni, inkább csak azt mondom, hogy szerintem mit tett rosszul.

2011. okt. 25. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!