Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1,5-éve ismerek egy lányt, ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5-éve ismerek egy lányt, ő szemmel láthatóan szeretett volna velem járni, de én nem tettem semmit. Mik az esélyeim így?

Figyelt kérdés

Tehát 1,5 éve ismerek egy lányt, nagyon jó kapcsolat alakult ki kettőnk között. Nagyon sokat beszélgettünk, poénkodtunk stb... Többször szóbakerült, hogy találkozzunk a sulin kívül is. De miattam ez soha nem valósult meg, mert nem nagyon édekelt ez akkoriba. Sokmindent megtett a lány, pl tavaly ősszel eljött hozzánk, hogy elkérje a törit, miközbe bevihettem volna a suliba is, de ő eljött. Én akkor se tettem semmit. A táncot is elvállata velem szalagavatóra, miközben ő mással tervezte. Azóta nekem volt barátnőm. Ekkor megromlott a kapcsolatunk kicsit. Viszont most neki van barátka. Most ballagásra a képek mellé átadtam neki egy levelet amiben leírtam, hogy rosszul cselekedtem, és mindent másképp csinálnék ha vissza lehetne forgatni az időt. Lehet jobb lett volna személyesen, de mióta van barátja meg nem is beszélünk annyit egymással, nem sikerült közös időpontot találni, pedig én szerettem volna.

Köszönöm a válaszokat előre is :)

2009. máj. 3. 14:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem, hogy Mikre számíthatok ezek után?
2009. máj. 3. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez úgy hangzik, mintha most csak azért érdeklődnél iránta, mert elérhetetlenné vált. Szerintem nem tetted jól, hogy írtál neki - belegázolsz egy kapcsolatba, ráadásul ha most dobná azt a fiút miattad, lehet, hogy rosszabbul járna, hiszen te csak sokadik körre szeretted meg, az a fiú pedig lehet, hogy már első körben őt akarta.

Szerintem az lett vona a gerinces húzás, ha ezek után nem fájdítottad volna a szívét azzal, hogy mégis ő kell, és vagy továbblépsz te is, vagy ha tényleg nagyon szereted ezt a lányt, akkor kivárod szép csendben, hogy szakítsanak és csak utána mondod el, mit érzel.

Lehet, hogy elhagyja miattad ezt a fiút - de akkor neked nagyon jól kell bánnod vele, hogy ne bánja meg ezt a döntését.

2009. máj. 3. 15:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, nagyon hasznos dolgok vooltak benne. :-).

Egy kérdésem lenne még, ezekután ha összefutunk ne kezdeményezzek vele beszélgetést? csak simá köszönés és ennyi? majd ha ő szeretne mondani valamit akkor jöjjön ő ide?

Már csak azért kérdezem, hogy rossz ötlet lenne e ha én ezek után odamennék hozzá beszélgetni?

Válaszokat köszönöm. :)

2009. máj. 3. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok. Szerintem azért ne légy feltűnően távolságtartó, ha eddig beszélgettél vele, beszélgess vele ezután is nyugodtan, ... csak aztán később talán job, ha szép lassan csökkented a beszélgetések számát. Ki tudja?, lehet, hogy még mindig szomorú miattad, és akkor csak még rosszabb lesz neki. Jobb az ő szempontjából, ha teljesen a barátjára koncentrálhat... Meg aztán ha te is beleszerettél, és ő jól megvan a barátjával, neked is könnyebb lesz úgy mást találnod, ha nem gondolsz mindig rá.

De ez persze csak az én véleményem, vszínűleg mások másképp látják...

2009. máj. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!