Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki neten szeretett bele valakibe és találkozáskor "csúf" vége lett a dolognak?
Hu na ezt el kell meséljem de csak hogy más is okuljon belőle. Mostmár viccesnek tűnik a történek de akkor traumaként ért :] úgy 2 éve wowban megismerkedtem egy lánnyal és 2 hét után megbeszéltük hogy találkozunk. Kicsit már furcsa volt az elején hogy milyen rámenős volt, és szó nélkül ő akart annyira hozzám jönni (200km.
Képet is küldött de elég homályos volt meg feketefehér, és mondta is hogy nincs több kép róla. Aztán iwiwen volt kb 5 ismerőse de még ez sem volt gyanús (most már az, hasonló helyzet történt megint és okultam :Đ (egy buzogány nyomult rám O_o )
Na eljött a nap találkozunk. Állomás. Sétálok felé, már várt és láttam hogy valami "fura" de nem tudtam hogy mi. köszönök neki és nálam mélyebb hangon visszaköszön hogy SZIA D: omg és láttam hogy ádámcsutkája is volt meg hogy frissen van borotválkozva! (szóval értitek...)Hirtelen csak annyit tudtam mondani hogy "Te anynira vagy lány mint én ba*meg! -és sarkonfordultam
Hát oylan sokkot kaptam hogy nagyon. Komoylan mondom lelki törést okozott egy hétig ahogy elképzeltem hogy meg akar du*ni!... Azóta már wow sincs és egészséges párkapcsolatban élek ez úgy 2 éve volt 22 évesen :Đ
Én megismerkedtem valakivel aneten nagyon kellemes e-maileket váltottunk egymással.
Háromszor találkoztunk is. Rájöttünk, hogy semmi közös nincs bennünk. Én teljesen abba voltam a levelek alapján, hogy ő lehet az igazi, de aztán mégse.
azóta találtam már valakit.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!