Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha a lány a randiról ágyba menne velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés az, hogy ha egy fiu és egy lány randiznak, és a lánynak lenne kedve a szexhez, de nem mondja, akkor honnan lehet erre rájönni? Melyik az a jel, aminél már érdemes rákérdezni, hogy lenne-e kedve egy kis lepedőakrobatikához?

És mik azok a jelek, ahol a lány már nem csak kívánja, hanem ELVÁRJA a csókot? Lányok, ha a fiú kimért, akkor első csókot kezdeményezni szoktátok?

Kort és NEMET is kérek. Előre is köszönöm

2011. okt. 18. 11:47
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Én megmondtam kedves kérdező, és amiket írtam a többiek is megerősítették.

Üdv: a regény író

2011. okt. 18. 17:01
 22/28 anonim ***** válasza:

Joci 20

Jah, látom nem mindenki...ahhoz képest elég szép kis tippeket adsz ennek a betegnek. Lórúgásnyi altató és társai. Nem lennék veled egy szobában.

22N

2011. okt. 18. 17:11
 23/28 A kérdező kommentje:

Hali all!

Joci20 te nagyon nagy arc vagy. Értem hogy mire gondolsz: make she want...

Nade én nem akarok olyasmit belészugerálni, amit ő nem akar magától is. Amúgy köszi a tippeket. A lényeg:

A randi után nincs már idelye. A randi 120 perc időtartamra van méretezve!

És ami ettől is fontosabb: NEM AKAROM MINDEN ÁRON LEFEKTETNI! Ezt értsétek meg. Ha az lenne a célom, akkor boldogulnék egyedül is.

Egyébként már bánom, hogy megkérdeztem a dolgot. Igazából akkor az a konklúzió, hogy a nők sumákolnak?

Na sebaj, majd rákérdezek. Ha nem ad egyértelmű választ, akkor meg bevetem minden mocskos trükkömet, és figyelem, hogy átnedvesedett-e már a nadrágja. Ha igen, akkor megkérdezem újra, ha nem akkor egy kellemes randi marad a holnapi nap emléke.

2011. okt. 18. 17:36
 24/28 anonim ***** válasza:

Kedves 22N az csak poén volt.:)

Kérdező én nem arra gondoltam hogy szugeráld, csak ez így működik a csajoknál és kész.Ők érzelmi alapon döntenek te pedig nem, ez így működik.Minden esetre én csak olyan lányokat keresek akik erre vevők, jelenleg még nem vagyok a hosszú párkapcsolatok híve.Amúgy ez egy hülyeség egy értelmes nő nem megy bele semmi olyanba amibe ne akarna részt venni, az már más tészta ha elcsábítod.Ez nem csalás.:DSzerintem erre vágynak.

2011. okt. 18. 18:49
 25/28 A kérdező kommentje:

22N !

Egyik hozzászólásodra még nem is válaszoltam, pedig érdemes lett volna.

"Mi az,hogy ha TE egy lánnyal kettesben maradsz már nincs visszaút? Téged még nem vágott egy nő sem jól pofán?"

Ez tetszett. Már eleve a feltételezés is. Nem, nem vágtak még pofán. És bizony amelyik lány kettesben maradt velem egy szobában, azoknak igen kis százaléka tudta csak elkerülni a Sors akaratát.

Gondolkodom... Gyakorlatilag azt kell mondanom, hogy eddig mindegyik lányról levarázsoltam a bugyit. Számokat nem mondok, de azt elárulom, hogy 5 és 10 között van a megoldás, és nem prím szám.

Egy dolgot nem értek: MIÉRT VÁGTAK VOLNA POFÁN?

Én nem szeretem a szerepjátékokat, sem a szad-mazo dolgokat. Így tehát semmi okot nem tudok elképzelni.

2011. okt. 19. 00:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te a mennyiségre mész, nem a minőségre.
2011. okt. 19. 00:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező matekból rossz voltam mindig XD

Nah ez vigasztal Én is a kettő között vagyok . Hát ha nem minden áron a lefektetés a cél akkor hajrá XD És kérlek számolj be, hogy sikerült-e 120 percbe sűríteni a kellemes beszélgetést és vad fenékpaskolós, nyakharapdálós sexet ;)

A 22N

2011. okt. 19. 19:31
 28/28 A kérdező kommentje:

Nem volt fenékpaskolás, csak pici simi. Nem is volt szex, de nem is bánom. Olyan jó volt hosszasan ölelni... Fantasztikus lány, imádom.

Zavarbaejtően aranyos, és érzelmes.

Célzásokat tettem, de addigra már elment az idő. Lényegtelen, bár bevallom hogy az óta rá gondolok, és arra hogy mi lehetett volna még.

Persze majd még később lehet. Nem tudom hogy mi lesz vagy hogy lesz, de annak is örülnék, ha barátomra lelnék személyében.

Viszont én úgy érzem, hogy sokkal többet érzek iránta, mint szabadna.

2011. okt. 19. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!