Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha a lány a randiról ágyba menne velem?
Sziasztok!
A kérdés az, hogy ha egy fiu és egy lány randiznak, és a lánynak lenne kedve a szexhez, de nem mondja, akkor honnan lehet erre rájönni? Melyik az a jel, aminél már érdemes rákérdezni, hogy lenne-e kedve egy kis lepedőakrobatikához?
És mik azok a jelek, ahol a lány már nem csak kívánja, hanem ELVÁRJA a csókot? Lányok, ha a fiú kimért, akkor első csókot kezdeményezni szoktátok?
Kort és NEMET is kérek. Előre is köszönöm
Kössz joci!
De honnan tudom, hogy ő akarja-e??? Esetleg tesz célzásokat?
Nekem az jön le hogy nem sok tapasztalatod van a nők terén. Ha lenne nem kérdeznél ilyesmit.
Azt felejts el hogy "megkérdezed" tőle hogy akar e baxni... ha első randitok lesz nem sok esélyed van rá pláne ennyi tapasztalattal. Csajtól ilyesmit kérdezni 20 felett pffff... eszedbe ne jusson.
Egyébként azért vagyunk emberek mert rendelkezünk érzékszervekkel, ezzel arra célzok hogy a randi folyamán és a végén érezni fogod, hogy mit kell tenned, jó esetben. Rossz esetben pedig hoppon maradsz és tanulsz az esetből a következőre. (itt arra gondolok, hogy lépj nyugodtan, max rosszul tetted, nem katasztrófa)
így működik ez.
Tapasztalatot pedig csak úgy gyűjthetsz ha csinálod.
28/f
Mi az,hogy ha TE egy lánnyal kettesben maradsz már nincs visszaút? Téged még nem vágott egy nő sem jól pofán?
Amúgy meg ha konkrétan nem kérdezel rá- egy hímnemű egyed agya nem elég fejlett ahhoz, hogy olvasson a sorok közt(99%)-akkor sosem fogod megtudni, hogy akarja-e vagy sem. De egy ilyen nagyképűnek tűnő Énközpontú személytől az Ég óvja.
Jajj,te "szegény"...nehogy úgy járt ahogy Én XD egy éjszakás kalandból 5 éves kapcsolat lett (Hála Istennek)
Előző vagyok!
Visszaolvastam még egy kicsit és fennakadtak a szemeim, hogy 22 éves vagy...nah igen...látszik , hogy mekkora a különbség egy 22 éves férfi meg egy 22 éves nő között. A pasik min.3 évvel a koruk mögött vannak szellemileg,mint a nők.
22N
Amúgy pedig ha randin lesztek legyél humoros, laza ne érdeklődj nagyon komolyan iránta.Randi végén pedig kérdezd meg hogy lenne-e kedve nálatok folytatni a napot.ennyi.
Legrosszab esetben kola plussz egy lórúgásnyi altató tuti siker.;)xDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!