Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha a lány a randiról ágyba menne velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés az, hogy ha egy fiu és egy lány randiznak, és a lánynak lenne kedve a szexhez, de nem mondja, akkor honnan lehet erre rájönni? Melyik az a jel, aminél már érdemes rákérdezni, hogy lenne-e kedve egy kis lepedőakrobatikához?

És mik azok a jelek, ahol a lány már nem csak kívánja, hanem ELVÁRJA a csókot? Lányok, ha a fiú kimért, akkor első csókot kezdeményezni szoktátok?

Kort és NEMET is kérek. Előre is köszönöm

2011. okt. 18. 11:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Kössz joci!

De honnan tudom, hogy ő akarja-e??? Esetleg tesz célzásokat?

2011. okt. 18. 16:10
 12/28 anonim válasza:
Maradjál már magadnak, nem fog célzásokat tenni,ha annyira leakarod szedni a felesleget akkor ezek szerint nem járásról van szó. Akkor hagyd el romantikus dumát amit írtam és neki a csókolózásnak.Közben jár a kezed a testén.Amúgy meg nagy köcsög vagy, én normálisan leírtam hogyan tudnád megfektetni.De elég nyomi vagy ez látszik a szövegedből. :D Viszont fogd már fel hogy a csajok nem fognak neked egyértelmű célzásokat tenni. Reméljük hogy azért nem fogsz szüzen meghalni.
2011. okt. 18. 16:18
 13/28 anonim ***** válasza:

Nekem az jön le hogy nem sok tapasztalatod van a nők terén. Ha lenne nem kérdeznél ilyesmit.

Azt felejts el hogy "megkérdezed" tőle hogy akar e baxni... ha első randitok lesz nem sok esélyed van rá pláne ennyi tapasztalattal. Csajtól ilyesmit kérdezni 20 felett pffff... eszedbe ne jusson.

Egyébként azért vagyunk emberek mert rendelkezünk érzékszervekkel, ezzel arra célzok hogy a randi folyamán és a végén érezni fogod, hogy mit kell tenned, jó esetben. Rossz esetben pedig hoppon maradsz és tanulsz az esetből a következőre. (itt arra gondolok, hogy lépj nyugodtan, max rosszul tetted, nem katasztrófa)

így működik ez.

Tapasztalatot pedig csak úgy gyűjthetsz ha csinálod.

28/f

2011. okt. 18. 16:38
 14/28 anonim ***** válasza:
Olyan élethelyzet kell egy vacsora közben vagy egy moziba nem fogod megtudni hogy le-e feküdne veled.Ne legyél hülye ne kérdezd meg jön az magától ha mondjuk nálatok vagy nála vagytok.Pl elkezdtek smárolni aztán jön a többi ha te irányítod a témát.Tehát érted jelzést nem fogsz kapni, nem lesz olyan nézése hogy gyere dugj meg.Persze kívéve ha szerencséd van és olyan a csaj, minden esetre nem mind1 hogy Ő hogyan viszonyul hozzád lehet Ő hosszútávra tervez, szerelmet akar és akkor úgy van vele hogy 1-2 hónap múlva is belefér ha megismertétek egymást.Tehát vedd észre hogy milyen típusu a csaj.
2011. okt. 18. 16:42
 15/28 anonim ***** válasza:
Figyu ha olyan a randi hogy nálatok vagytok igyatok valamit de ne sokat hogy ne vágja le tehát még romantikus is legyél, el kell bűvölni utána már a tenyeredből eszik.Írjál kicsit konkrétabban és segítek.
2011. okt. 18. 16:45
 16/28 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy ha TE egy lánnyal kettesben maradsz már nincs visszaút? Téged még nem vágott egy nő sem jól pofán?

Amúgy meg ha konkrétan nem kérdezel rá- egy hímnemű egyed agya nem elég fejlett ahhoz, hogy olvasson a sorok közt(99%)-akkor sosem fogod megtudni, hogy akarja-e vagy sem. De egy ilyen nagyképűnek tűnő Énközpontú személytől az Ég óvja.

Jajj,te "szegény"...nehogy úgy járt ahogy Én XD egy éjszakás kalandból 5 éves kapcsolat lett (Hála Istennek)

2011. okt. 18. 16:48
 17/28 anonim ***** válasza:
A másik felejtsd el a sablon dolgokat amit írtál egy nő ezt kiszúrja és akkor annyi, érzésből csináld.Itt most arra célzok amit írtál "szemébe nézek szép vagy és blabla" a lány nem veheti észre hogy te mire mész vedd le a lábáról, mint ha választási esélyt adnál neki hogy lesz-e vmi vagy nem és még ő fogja akarni.Tehát érted mire célzok?Ne az legyen a kapcsolat kettőtök között hogy te úgy állsz hozzá hogy "Én most leakarom fektetni" mert kiszúrja.Vedd lazán a randit mint ha mind1 lenne, legyél felszabadult, és flörtölj vele.Utána vagy vevő rá vagy nem de inkább igen.:D
2011. okt. 18. 16:50
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

Előző vagyok!

Visszaolvastam még egy kicsit és fennakadtak a szemeim, hogy 22 éves vagy...nah igen...látszik , hogy mekkora a különbség egy 22 éves férfi meg egy 22 éves nő között. A pasik min.3 évvel a koruk mögött vannak szellemileg,mint a nők.

22N

2011. okt. 18. 16:52
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem mindenki.:D
2011. okt. 18. 16:54
 20/28 anonim ***** válasza:

Amúgy pedig ha randin lesztek legyél humoros, laza ne érdeklődj nagyon komolyan iránta.Randi végén pedig kérdezd meg hogy lenne-e kedve nálatok folytatni a napot.ennyi.

Legrosszab esetben kola plussz egy lórúgásnyi altató tuti siker.;)xDDDDDDDDD

2011. okt. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!