Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mért a kűlsőt tartják a legfontosabbnak?
eben a országban csak a külsö számít és ez már bizónyitot tény mindig ez van .
elenkezőlyét még egy lánynál sem tapasztaltam!
mindenki azt mondja hogy általánosítok ez így nem igaz csak a véleményemet mondom el meg a tapasztalatomat .
nem tapasztaltam még azt hogy nem számít a kűsö mindig számított szerintem mindig fog
addig amíg mást nem tapsztalok
A kérdezőnek végül is, nincs igaz mert a sorrend, minden országban a következő: Pénz, hatalom, külső, és legvégül a belső...., és igen ezt így ki lehet, jelenteni, egyesek hiába is vannak felháborodva, mert ugye, személyenként az elvárások attól függnek, hogy milyen mennyiségben, és minőségben (ha szabad így kifejezni) rendelkezik ezekből
(pénz, hatalom, külső, belső). Mert pl.: egy ronda csaj (nincs pénze, hatalma, ronda, és ostoba) nagyon jól tudja, hogy nem szabad leszólítania, az úttesten haladó Lamborghinis szépfiút, mert az nemhogy nem fog megállni, de még a biztonság kedvéért el is üti a lányt ijedtségében, és meg sem Németországig szerencsétlen.... (kegyetlen igazság, de szerintem akár tetszik, akár nem az a nagy helyzet -- történetesen most ez ne vegye senki sem magára, mert csak egy példa volt. -- de lehet mutogatni ellenpéldákat...).
13.36-os vagyok és válaszolnék a 13.55-nek.
Tegyük fel, hogy interneten ismerkedik Veled egy fiú(például társkereső).
Ha a srácnak rossz lenne a helyesírása, Te mit gondolnál Róla?
Nem kötekedésnek szántam a válaszom.
pedig én pont az ellenkezője vagyok :)
nekem nem a külső a leglényegesebb
mert ha helyes és bunkó mint egy tuskó akkor köszi kinek kell? :S
de ha kedves és odafigyelő, szeret és hűséges :) kell annál több? (meg persze azért az ápolás és az igényesség azért jóhogy hozzátartozik xĐ)
Engem mindig is úgy neveltek, hogy ne a külsőt tartsam a legfontosabbnak. De erről van egy történetem...
Volt egy fiú, akit már régebbről ismertem. Elhívott randizni. Nos nekem külsőre egyáltalán nem jött be, de ismertem őt, és tudtam milyen jó ember. Kedves, megértő, humoros, intelligens fiú volt.
Összejöttünk. Azt hittem, hogy ahogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, el fogom fogadni a külsőjét is. De nem így történt. Én egyáltalán nem vágytam az ölelésére, az érintésére. Jókat lehetett vele beszélgetni, viccelődni, de másra nem vágytam tőle.
Szakítottam vele. Habár azóta is próbálom magam ahhoz tartani, hogy nem a külső a legfontosabb, mégis félek, hogy ugyanilyen hibába esek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!