Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányok milyennek tartják azokat a srácokat, akik autóval az utcán szeretnek gyorsan hajtani és csikorogtatni a kerekeket?
tipikus eset lakó-pihenő ővezetben 70-nél városban 100 km/h-val de van olyan is aki 120 fölé is hajtja a gépet és végül országúton szinte padlógázzal.
Ezt milyennek tartják a lányok 18-30 éves korig létező generációja napjainkban.
Érdekes kérdés.
Egy ideig lerendeztem egy "h*lye" megjegyzéssel úgy magamban,aztán lettek olyan ismerőseim,akik szintén szokták ezt csinálni,ezért ha meghallom /meglátom,hogy valaki gyorsan,csikorgó kerekekkel megy,csak elmosolyodom-egyből eszembe jutnak ezek az ismerőseim:)
21/L
remélem, h szervdonorként gondolnak rájuk....:@
sok p*cs...akinek ez tetszik az meg is érdemelné, h beüljön melléé!! kell a vese!
Olyan ovisnak tartom őket, akik működő matchboxot kaptak.
3-4 évesek szellemi szintjén vannak.
Amiota van egy izom-autom azota en is ezt csinalom. Szoval tokeletesen megertem azokat, akik csinaljak. Termeszetesen csak akkor ha szin jozan, masok eletet kozvetlenul nem veszelyezteti, vagyis alaposan korulnez, h ne legyen kozelben iskolabusz vagy babakocsit tologato anyuka, illetve nem ejszaka csinalja, mert hat a hangoskodast en sem szeretem este.
Fenyes nappal, amig a rendor nem latja, ami a csovon kifer :)
Ja es lany vagyok.
Idegesítő balf.szoknak.
olyan utcában lakom,ahol evvel szórakoznak állandóan. Hát,nem kellemes,mikor este 11kor rákezdenek, én meg aludnék. De megoldottam: egyszer rájuk küldtem a rendőröket. Azóta érdekes módon nyugi van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!