Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vesznek észre engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek észre engem a pasik?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy miért nincsen barátom...Okos vagyok.És a barátaim szerint szép is.Sokat szoktam hülyülni.és nálam sokkal esélytelenebb embereknek van olyan pasijuk,hogy a lélegzetem is eláll.Engem miért nem vesznek észre?:S
2009. ápr. 30. 21:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Én ugyan igy vagyok csak fiúba :D, nekem is mondják hogy de jól nézel ki, de kigyúrt vagy stb., még vizilabdázom(huuhuu), csak én tudom hogy miért nincs bnöm, azért mert én nem szoktam eljárni bulizni, de majd nyáron áhhh :D:D..egyébként 17 vagyok.
2009. ápr. 30. 21:31
 2/22 A kérdező kommentje:
Majd nyáron én is el-eljárok.:D én 16 leszek.
2009. ápr. 30. 21:34
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
miért nem jöttök össze, de most komolyan, megpróbálhatnátok,nem esélytelen a dolog.
2009. ápr. 30. 21:45
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Engem sem vesznek nagyon észre a lányok, de én már 21 vagyok kissé "öreg".

Lehet, hogy a legtöbb lányt a hosszú hajam zavarja.

2009. ápr. 30. 21:58
 5/22 anonim ***** válasza:
32%

jaj,ettől a "nálam sokkal esélytelenebb embereknek van olyan pasijuk,hogy a lélegzetem is eláll"-től kiakadok.(a leírásodból ítélve én is esélytelenebb vagyok nálad,mégis van barátom.)

ne haragudj,de szerintem kicsit elvagy telve magadtól! "Okos vagyok.És a barátaim szerint szép is.Sokat szoktam hülyülni".... figyelj, én 15 évesen jöttem össze a barátommal, aki olyan tipikus sok lánynak bejön, én meg nem vagyok épp szépnek mondható. elsőre megtetszettem neki,pedig sötét volt,én meg egy szót se szóltam...végig azt hittem,hogy nem is tűnt fel neki hogy a társaságban ott egy idegen emberke is. pedig feltűnt neki, bár én erről csak 2 hónappal később szereztem tudomást,amikor elkezdett üzengetni,hogy járjak le én is hozzájuk.ő akkor töltötte be a 20at,amikor összejöttünk...és 2 éve együtt vagyunk.

szóval csak annyit akarok mondani, hogy nem az számít,hogy mekkora a hangod és milyen szép vagy... én persze szurkolok neked, hogy összejöjj egy rendes fiúval :)

jah és ne keresd a szerelmet,mert nem fog megtalálni...

2009. ápr. 30. 22:02
 6/22 anonim ***** válasza:
87%
utolsó válaszoló: nem biztos, hogy a hajad zavarja a lányokat, nekem pl bejönnek a hosszú hajú srácok:) az is igaz, hogy nem mindnek áll jól.. de az ilyen rockeres beütésű pasiknak sztem nagyon jól áll;)
2009. ápr. 30. 22:03
 7/22 A kérdező kommentje:

Hát te nagyon félreértettél -.-" 1.nem vagyok öntelt,se beképzelt...bocsánat,hogy 4,7-es átlaggal azt merem mondani magamról,hogy okos vagyok...És ha azt írtam volna,h "szép vagyok" akkor még oké...de nem azt írtam.hanem ,hogy a barátaim szerint..mert szerintem nem vagyok olyan hűű de szép,de azért beképzelt vagyok,igeeeen pont az...:D 2.."és nálam sokkal esélytelenebb embereknek van olyan pasijuk,hogy a lélegzetem is eláll"-már nem azért,de nem rád értettem...Te nem is láttál...mi alapján hiszed,hogy esélytelenebb vagy??? én a környezetemben élő csajokról beszéltem.Vagy azt hiszed pont a te pasidtól áll el a lélegzetem???

és ha meg nem tudsz válaszolni,akkor miért kell idejönni oltogatni???nem a "na most én helyreteszlek hülye gyerek"-re vagyok kíváncsi,hanem a válaszodra.Ha nem tudsz normálisan válaszolni,akkor ne írj semmit...

2009. ápr. 30. 22:16
 8/22 anonim ***** válasza:
46%

22:02-es vagyok...bocsi nem lehurrogni akartalak :S

deaz okosságot nem jegyekben mérik...

és gondoltam,hogy nem rám érted,hisz nem is ismerjük egymást. csak úgy általában gondoltam, hogy lenézel pár csajt a környezetedben,amit nem kéne. onnan gondoltam,hogy esélytelenebb vagyok nálad,mert én nem rendelkezem 4,7es átlaggal,és a barátaim nem szokták mondogatni h milyen szép vagyok,és magamat sem tartom annak...ennek ellenére jól érzem magam a bőrömben.

amugy nem helyreakartalak tenni, csak elmondtam a véleményem. de hogy a kérdésedre pontosabb választ adjak:

szerintem azért nem vesznek észre,mert lehet h sok hozzád hasonló csaj van a környezetedben,vagy csak még nem jött el a megfelelő srác... de szerintem még az is megeshet, hogy bejössz valakinek, csak még nem mert lépni, neked pedig még nem tűnt fel :)

és tényleg nem lehurrogni akartalak, bocsi ha megsértettelek!

2009. ápr. 30. 22:27
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
hmmm....hány éves vagy?
2009. ápr. 30. 22:32
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
21:58as:21 évesen öreg?:S hol élsz TE? neharagudj én is ennyi vagyok, de abszolút nem érzem öregnek amgam....sőt....:) mér? csak a 14-18 évesek a fiatalok?:S
2009. ápr. 30. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!