Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért lehet az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért lehet az, hogy engem a fiúk észre se vesznek? Én nem veszem éppen észre, vagy tényleg ennyire randa lennék?

Figyelt kérdés

Már rengetegszer megfigyeltem,hogy engem a fiúk sohasem vesznek észre,de más lányokat meg igen.:S Nekem még egy fiú se mondta,hogy szép vagyok vagy valami,inkább azt ,hogy"aranyos"(mindenki ezt mondja) általában akkor mondják mindig ezt ha nem akarnak megsérteni valakit mert nem szép.. Kicsit rosszul esik,bevallom őszintén.. Megyek az utcán,szembejön velem egy fiú,még rám se pillant egyszer se,inkább merengve néz a messzi távolba.. Néha már nagyon úgy érzem,mintha levegő lennék,nem is léteznék,engem senki se lát,senki se vesz észre,de én mindenkit látok,észreveszek.. Alacsony vagyok,és a combom kicsit vastag,ez zavar engem nagyon magamon.. Ennyire meglátszana rajtam,hogy nem szeretem/tudom elfogadni magamat? Már megpróbáltam,kicsit csinosabb,nőiesebb ruhákban járkálni,de semmi... Régen nagyon zárkózott voltam,most már nyitottabb vagyok valamennyivel de ez se segít.. Szerintetek mivel van a baj?:/

15/L

2011. máj. 13. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit gondolsz magadról az nagyon meglátszik a járásodon, testtartásodon minden mozdulatodon, mennyire vagy határozott, mennyire vagy tisztában önmagaddal. 15 évesen még ne aggódj ezen, én sem voltam valami menő a fiúk körében, aztán pár év múlva jött a pálfordulás.. szó szerint.. most 25 éves vagyok és van egy férjem :) kitartás és ne felejtsd el: érezd jól magad, legyél vidám és ha nem keresed, akkoris rádtalál valaki, még ha most nem is így érzed!!! :)
2011. máj. 13. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem sem élőben mondta még egy fiú sem:( nemis volt barátom, és mindig csak neten írják, hogy szép vagy meg milyen jó kép.. de élőben? tökre más..úgy érzem, hogy csak a "képeken" vagyok szép, és valóságban nem, pedig mondják, hogy az vagyok , de nem értem.. engem sem nagyon vesznek észre..próbálok majd 9.re magabiztosabb lenni

14/l

2011. máj. 13. 22:53
 3/5 someone... ***** válasza:
64%
lehet hogy átlátszó vagy ^^)
2011. máj. 13. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

22:54

LOL :D ezen behaltam, félig meddig :D

Ha csak 15 éves vagy, akkor ne csodálkozz ezen, mert még kislány vagy. Később változni fog. Esetleg legyél rocker vagy gót, azok úgy öltözködnek, hogy mindenki észreveszi őket, főleg a diszkóba :D

2011. máj. 13. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Dettó , ugyanilyen vagyok én is annyi különbséggel, hogy én pár évvel idősebb vagyok nálad ;) (lány vagyok szintén)

Még csak egy csókon sem vagyok túl, egy párkapcsolatom sem volt. A suliban a srácok észresem vesznek. Mintha átlátszó lennék , komolyanxD.

Nem tudom mi lenne a megoldás, mert már kezdem unni, hogy sosem mondta nekem senki, hogy szeretlek vagy valami. Vagy, hogy szép vagy csinos vagy. Aggasztó, de még neked van időd ezen aggódni mert csak 15 éves vagy. Nekem már neccesebb(amúgy 18 vagyok).

Talán az a baj, hogy én nem álltam be a csordába(partyarcok), ezért nem vesznek észre:). de ha tényleg így van, akkor szeretnék külső szemlélő maradni;).

2011. máj. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!