Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy HMCS az osztályban, és minden csaj körüllebegi, meg minden, engem szarba sem vesznek, és így elszáll az önbizalmam, pedig nem is kéne konkrétan randi, csak hogy normálisan beszélgethessünk. Mit tegyek?
Ha valaki úgy járna mint én, hogy nem érti az ilyen minősíthetetlen rövidítéseket:
Válaszom pedig: Próbálj közeledni, keltsd fel a figyelmüket valami különleges dologgal, amit ezek a ,,HMCS"-k nem tudnak.
Szia!
Most komolyan ilyen emberek társaságár vágy? Tényleg az ő szintjükre szeretnél lesüllyedni? Mert akkor kezdj el cigizni, dorgozni, fesd be a hajad és hetetnte...bocsi naponta válts szexpartnert és vitasd ezeket meg velük. Továbbá beszéld ki őket a hátuk mögött, de azért a képükbe mosolyogj! Mert ilyenek a "nagy menők"
Szerintem ha ez eddig nem ment, most se fog!:) De erre légy büszke! Nem ezen fog múlni az önbizalmad, hidd el! Ha igazi barátokra vágysz(ugyanis csak igaz barátok tudnak önbizalmat tankolni beléd, nem ez az ember típus), akkor őket ne ebben az osztályban keresd!
Szerintem iratkozz be valamilyen tanfolyamra, ahol lehetőséged lehet minnál több emberre összehaverkodni. Nyáron( vagy amikor lehetőséged van) menj el táborozni, és nem feltétlenül a sulival. Legyél nyitott mindenkre és fel a fejjel!:)
Sok sikert!
-Tündérlány(17)-
Neeee...pontozzatok le, de ez a HMCS rövidítés nagyon szánalmas :D!
Bár lehet csak én nőttem ki ezekből :D !
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!