Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom haverjai/havernői észre sem vesznek engem. Mit tegyek, hogy ez változzon?
csak egy példa:
billiárdoztunk, és olyan bravúrosan nyertem meg a játékot, amit szinte hihetetlen volt úgy megnyerni. én a párommal voltam. és elmondták, hogy "hu, azta, hogy csinálta ez a csaj" után csak és kizárólag mindenki a párommal foglalkozott, hogy "te nem sok vizet zavartál hi-hi és hasonlók"
tehát hiába voltam elképesztően ügyes, senki le se sz*rta.
előző kapcsolataimban a volt barátaim mindig "bevittek" a társaságba, meséltek rólam valamit, vagy szerpeltetett engem, ez a srác meg egyenesen olyan, mintha elnyomna. hozzám se szól, amikor haverjaival vagyunk, csak minimálisat.
hogy oldjam ezt meg?
Az előző kapcsidban gondolom még fiatalabbak voltatok,uh nem csodálom az azonnali befogadást.
Felnőtt emberek nem engednek be azonnal a csoportba.
Ha bővebben érdekel a beilleszkedés különböző csoportokba,akkor keress rá a szocializációs piramisra,talán úgy megérted.
a barátod viselkedésében sincs semmi furcsa.Ő egy férfiasabb vonalat képvisel és ismerősök előtt sem bújik állandóan a csaja seg-gébe.
köszi a válaszokat
1. nem sokára megyek könyvtárba, hallottam egy könyvről, arról szól, hogyan szerezzünk barátokat
2. hát igen ami ebben a kapcsolatban nekem eddig jó, amikor négy fal közt vagyok a párommal és ennyi :(
3. próbáltam megbeszélni vele, teljesen elhárítja magáról a segítséget, oldjam meg magam alapon
a felettébb érdekes dolog, hogy minden társaságba simán beilleszkedem, ahol nincs ott a barátom.
sőt olyan társaságokból még hiányzom is, ha nem vagyok ott.
tehát egyértelműen a barátom nyom el.
mentálisan.
lehet füvezni fogok titokban, mielőtt a haverjaikkal kell találkozni ki tudja lehet segít
Hát akkor tedd mérlegre a kettesben töltött időt és a társaságban töltöttet és döntsd el, hogy így megéri-e ez neked.
Ha nem, akkor dobd ki.
Ha igen, akkor meg ne sírj.
:-)
nem hiszem hogy csak fekete van, meg fehér
be kell valahogy illeszkednem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!