Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi analfabéta? Mi vagyok, ha senkit sem szeretek, nem érdekel senki és a nap 24 órájában egyedül vagyo az álomvilágomban, ahol mindíg elképzelem hogy emberek vesznek körül, és szeretek valakit és engem is szeretnek?
ez azt jelenti,h ideje kilepni a tundermesebol...probalj embereket megismerni,tarsasagba menni. felmenni facebookra,sok szamodra meno embert bejelölni,és figyelni az uzenőfalon,h miként viselkednek ők.......nekem is sokat segitett baratokat szerezni,mikor enis alomvilagban elek.
persze ez attol is fugg,h hany eves vagy.....
hany eves vagy?:D
15l
"probalj embereket megismerni,tarsasagba menni. felmenni facebookra,sok szamodra meno embert bejelölni,és figyelni az uzenőfalon,h miként viselkednek ők.."
Ekkorát már régen kacagtam... :D ×D
"persze ez attol is fugg,h hany eves vagy.....
hany eves vagy?:D "
16vagyok
"Te, Drága Hölgyem, zöldszemű vagy, nem?"
nem, kék
Én is álomvilágba élek, elképzelem mi leszek felnőtt koromba, hírnevet szerzek, egyetemen megváltozik az uncsi életem, és találok magamnak valakit, persze a valóvilág nem ilyen azért jobb álmodozni, az animék, filmek, játékok világába tartozok:S
Persze még nem adtam fel a való világba se a dolgokat, küzdök de nem lesz jobb, kitudja lehet meg se kellett volna születni, vagy nem ebbe a testbe? :)
Majd lesz valahogy te se add fel azért még van időnk :) f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!