Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elítéli őket, mégis ők kellenek mindenkinek. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Próbálom tömören felvázolni a helyzetemet.Hát idegenek,barátok, szerint "szép"vagyok...mondjuk ez tök relatív...mindegy,a suli is jól megy,nem vagyok beképzelt liba,akit a vásárláson kivül más nem érdekel.17 éves vagyok,és még sincs senkim..Persze ez nem tragédia,de hát csak emberből vagyok,és úgy hiányzik,hogy megölelgessek valakit,valódi szerelem.Mégis azok a lányok kellenek szinte mindenkinek,akik bulikba hulla részegen fetrengenek az árokban,3 randi után már az ágyban kötnek ki.Mindenki elítéli őket,mégis mindenkinek ők kellenek.Nem értem miért?És ilyenkor felmerül a kérdés,hogy velem van a baj?Én vagyok régi módi,hogy igenis kezdeményezzen a fiú.?!Min kéne változtatnom,hogy merjenek közeledni felém,és ne jégkirálynőként tituláljanak?Huh bocsi a hosszú szövegért : )2011. okt. 12. 16:51
21/23 anonim válasza:
Ne légy bolond :) ez nem baj ha nem vagy részegen fetrengős ribi, sőt!
Normális lányt keresek/ünk csak hát ritkássan vannak :D Ez a mai divat, bár őszintén érdekel, hogy ki akar majd "lehasznált" csajt feleségül venni.
Szerintem ne változtass :) 17 évesen meg nem nagy gond, hogy még nem volt kapcsolatod, előtted az egész élet :D Hosszú lesz nyugi :P
Ha gondolod írj egy privátot :)
22/23 A kérdező kommentje:
persze,és nem is siettetem a dolgokat,csak néha már nem tudom tulajdonképpen mi is a normális
2011. okt. 12. 20:52
23/23 anonim válasza:
Nekem volt gimiben egy barátnőm (amikor felvette a ribi stílust megromlott a barátságunk egy jó pár évre, eltávolodtunk egymástól), aki hát finoman szólva elég nyitott volt. 24 évesen férjhez ment, gyereke született nem régen, és boldog házasságban él a férjével. Még csak eszébe sem jut félrelépni. A lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy mennyire volt könnyen kapható annak idején, hogy 30 perc ismeretség elég volt neki. Ja és a férje sem egy gyökér, rendes embernek látszik. Nem mellesleg engem is egy rendkívül "barátságos" lánykával csaltak meg 5 év után:D Van aki szerint jégkirálynő vagyok, de ezt általában csak azok mondják akiknek én tetszem, ők viszont nem jönnek be nekem. Mindent összevetve, a "laza" barátnőm már megtalálta élete párját, én viszont még nem. És már itt vagyok 28 éves. Majd talán most:)Reméljük a mostani kapcsolat bejön. Nem adom fel az elveimet meg az erkölcseimet azért, hogy találjak egy olyan férfit akinek nincs ezekre igénye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!