Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki elítéli őket, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki elítéli őket, mégis ők kellenek mindenkinek. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Próbálom tömören felvázolni a helyzetemet.Hát idegenek,barátok, szerint "szép"vagyok...mondjuk ez tök relatív...mindegy,a suli is jól megy,nem vagyok beképzelt liba,akit a vásárláson kivül más nem érdekel.17 éves vagyok,és még sincs senkim..Persze ez nem tragédia,de hát csak emberből vagyok,és úgy hiányzik,hogy megölelgessek valakit,valódi szerelem.Mégis azok a lányok kellenek szinte mindenkinek,akik bulikba hulla részegen fetrengenek az árokban,3 randi után már az ágyban kötnek ki.Mindenki elítéli őket,mégis mindenkinek ők kellenek.Nem értem miért?És ilyenkor felmerül a kérdés,hogy velem van a baj?Én vagyok régi módi,hogy igenis kezdeményezzen a fiú.?!Min kéne változtatnom,hogy merjenek közeledni felém,és ne jégkirálynőként tituláljanak?Huh bocsi a hosszú szövegért : )
2011. okt. 12. 16:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azt szeretném,hogy valaki ne a külsőmbe szeressen bele,hanem belém...hogy akarjon megismerni.És 2 hét után ne várja el,hogy rögtön smárolunk,vagy ilyesmi..szval értitek
2011. okt. 12. 17:06
 12/23 Walk With Me ***** válasza:
100%

Szia,

Ismerős érzés. Én meg azt mondhatdám, hogy mindenki elítéli az ilyen "falu bikája", primitív, tapló partiarcokat, mégis értük vannak oda a lányok. Pár éve sokat görcsöltem ezen, hogy biztos velem van a gond, de már rájöttem, hogy egyáltalán nem. Sose bánd, hogy nem vagy olyan mint ők, mert nagyon ritkák a hozzád hasonló lányok (pozitív értelemben). Én ilyen lányt keresek mint Te, de itt (VP-ben) eddig nem igazán hozott össze minket a szerencse.

A lényeg, hogy nem Veled van a baj, hanem az elbutított tömöggel és az elkorcsosult közízléssel.

2011. okt. 12. 17:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Magyarázat: Mutogatják magukat(miniszoknya,kivágott fölső) emiatt van sexuális kisugárzásuk. Ezenkívül könnyen megkaphatóak. Viszont megnyugodhatsz mert az ilyeneket az életbe nem fogják komolyan venni. Amúgy meg légy türelmes.
2011. okt. 12. 17:09
 14/23 anonim ***** válasza:

"Azt szeretném,hogy valaki ne a külsőmbe szeressen bele,hanem belém...hogy akarjon megismerni."

Miért várod ezt el, ha te nem vagy képes rá?

2011. okt. 12. 17:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Valóban jégkirálynőként viselkedsz? Mert ha igen, akkor várhatsz még egy darabig, hogy valaki kezdeményezzen. A fiatal srácoknak pozitív élmények kellenek, kevesen fognak belevágni egy kudarc gyanús közeledésbe. Ha kell valaki, ne csak várd a sült galambot a nemedre hivatkozva. Nem azt mondom hogy ugorj a nyakába valakinek, de nem értem miért derogál megtenni az első lépést, ami abból áll hogy közvetelebb vagy picit a szokásosnál. Plussz ha extra peched van akkor senki nem akar komoly kapcsolatot azok közül akiknek tetszenél. Adott korosztályban ez előfordul. Nekik a nyitottabb lányok valók hogy szépen mondjam:) Ennyi idősen én is hasonló voltam mint te, de 18 éves koromban már megtört a jég:) Mondjuk engem előtte nem is igen érdekelt a téma.
2011. okt. 12. 17:10
 16/23 anonim ***** válasza:
2 hét? Én nem bírom úgy 2 hétig smárolás nélkül egy lánnyal, hogy mindketten nagyon vonzódunk egymáshoz, vagy járunk. Előbb-utóbb elcsattan az első csók köztünk és akkor már úgysincs megállás. Általában előbb, nem szeretem, ha nincs tisztázva kettőnk közt a dolog
2011. okt. 12. 17:14
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem mondom,hogy a külső nem számít,mert muszáj,hogy legyen valami vonzódás,és aki azt mondja,hogy egyáltalán nem számít hazudik...De pl van egy fiú,nem az a kifejezetten menő tipus,dolgozik a suliba,hogy ki tudják fizetni a tandíjat,és nekem ez tetszett meg benne..Hogy nem átlag,hanem szorgalmas,és helyes is...De ő sem közeledik felém..már ismeretlenek mondták rám,hogy olyan elérhetetlen vagyok,viszont miután megismertek teljesen megváltozott a véleményük,Hogyan tudnék csiszolni magamon,hogy ne ezt a jégkirálynőséget sugározzam?
2011. okt. 12. 17:15
 18/23 Walk With Me ***** válasza:

Még annyit hozzátennék, hogy a korosztályodban (meg az enyémben is) elég nehéz komoly kapcsoaltra párt találni. Nagyon sokak még nem akarnak leragadni egyvalakinél, hanem hajtja őket, hogy minél több fiúval/lánnyal legyenek, meg bulizzanak, tomboljanak stb... így eléggé nehéz helyzet ez.

Tényleg legyél egy picit nyitottabb, ami nem azt jelenti, hogy akkor mindenkivel jópofizol meg bájologsz, csak lássák, hogy azért kötetlenül lehet Veled csevegni valamiről, amiből aztán majd eldől mi lesz... Egy kis beszélgetésbe még senki sem halt bele.

2011. okt. 12. 17:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Ööö.. küldj jeleket. Ne nyomulj, de adj le olyan jeleket, ami egyértelművé teszi a dolgot a számára.. vagy legalább keltsd fel az érdeklődését vele. Te vagy a lány, neked kell tudnod, ezek milyen jelek. De most egy fiú szemszögéből írom ezt, és tapasztalatból. Ha bejössz neki, és küldesz neki minimális jeleket, játszhatod a jégkirálynőt, onnantól már neki is kihívás lesz és versenyezni fog.
2011. okt. 12. 17:17
 20/23 anonim ***** válasza:

akinek riba*nc kell az tökéletesen jellemzi magát! úgyhogy szerintem sokat nem veszítesz azzal, hogy azok a srácok nem "hajtanak" rád. a baj nyilván nem veled van, hanem ilyen a mai világ. akik úgy gondolkodnak mint te ők sokszor elbizonytalanodnak, felteszik a kérdést hogy ha az átlag olyan és én nem vagyok akkor vajon velem van a baj? ezért sok esetben kevés az önbizalmuk és nem mernek kezdeményezni.

idő, idő, idő!

2011. okt. 12. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!