Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindenkinek barát, barátnő?
Nagyobb korban természetesen értem.
De mondjuk 7. esen minek kell annyira intenzíven pasizni?
én nagyobb korban sem értem.
úgy csinálnak az emberek mintha párkacpsoalt nélkül nem is lehetne élni. lassan nem azért jössz össze egy fiúval mert szereted, hanem mert kell kapcsolat, és a godnolatba leszel szerelmes hogy neked van barátod.
az mega másik hogy boldog-boldogtalannal hajlandóak összejönni olyan indokkal hogy nagyon régen egyedül vannak, nem tölthetik az egész életüket egyedül, és egyébként sem jár nekik olyan akire valójában vágynak úgyhogy "jóez"...
Mindenkinél változó nekem pl még alig volt normális kapcsolatom söt nem is volt, de nekem mondjuk azért kellene mert jólenne ha valaki mellettem állna a nehéz helyzetekben és segítséget és vígaszt adna ha bánatos vagyok
18/F
divatból, mert ők akkor lesznek menők, ha minél hamarabb fűvel-fával összefekszenek.
Én konkrétan nem rágom magam ilyesmin. Ha lesz valami lesz, ha nem nem.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!