Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetem értelmiségiekkel?
Sziasztok!
Sok csalódás ért már,ennek ellenére mégis szeretnék ismerkedni,érteliségiekkel/orvostanhallgató,jogász,..../
Hol tehetem meg az első lépéseket?
Orvostanhallgató vagy jogász. Nincsenek is nagy igényeid..DDD
Ezért vagyunk mi fiúk ennyire visszahúzódók a nőkkel szemben, mert minden orvos meg jogász kellene, akikből nem túl sok van. Mondjuk mára egy jogász már nem party, mert rosszul keresnek. Orvos megint gyengén keres, hacsak nem külföldön dolgozik.
Kedves előző, hidd el nekünk sincs sokkal könnyebb dolgunk, mint bárki másnak, annál inkább, mivel a mai lányokat gyakorlatilag taszítja az intelligencia. Jó sok izom és bunkó duma ez kell nekik, tisztelet a kivételnek.
Kedves kérdező, az egyetemek szoktak külön orvosis és jogász bulikat szervezni, ott lehet próbálkozni, de lehet, hogy kiábrándító lesz, mert természetesen nem az évfolyam krémje jár el minden héten partizni, hanem azok, akik tíz év alatt végzik el a hatéves képzést.
Egy medikus
Én is orvostanhallgató vagyok, nyugodtan írhatsz ha gondolod, bár szerintem fiatalabb vagyok nálad. Előzőnek igaza van, viszont bulikon természetesen azért más is ott van. Amúgy mért pont értelmiségiekkel szeretnél ismerkedni kedves kérdező?
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!