Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h egyszerűen nem találok senkit normális párkapcsolatra?!
Figyelt kérdés
azt hiszem velem nincs gond, legalábbis a visszajelzések alapján..buliban 20ból 15 ismerkedne velem, strandon leszednek a partról..utcán megnéznek..de mégis vhogy azt érzem h nem tudok ismerkedni, és akik így leszólítgatnak az általában mind olyan tróger h fordul ki a belem tőle, aki meg tetszene az oda se mer jönni:(:S menjek én oda? az milyen már..2011. okt. 5. 19:27
31/32 asdface válasza:
Nekem imponálna, ha oda jönnél és vagyok annyira kreatív és beszédes, hogy a legbötébb dumádból is olyan témát faragnék, hogy te se hinnéd el. Eddig senki nem jött oda hozzám, hogy szia!
Csak a s.ggüket tolják az ölembe és néz rám, mikor nem kérem el a számát.
23/f
32/32 anonim válasza:
örök szabály:
Mindenkinek az kell, mi nem lehet az övé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!