Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az h egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h egyszerűen nem találok senkit normális párkapcsolatra?!

Figyelt kérdés
azt hiszem velem nincs gond, legalábbis a visszajelzések alapján..buliban 20ból 15 ismerkedne velem, strandon leszednek a partról..utcán megnéznek..de mégis vhogy azt érzem h nem tudok ismerkedni, és akik így leszólítgatnak az általában mind olyan tróger h fordul ki a belem tőle, aki meg tetszene az oda se mer jönni:(:S menjek én oda? az milyen már..
2011. okt. 5. 19:27
1 2 3 4
 31/32 asdface ***** válasza:

Nekem imponálna, ha oda jönnél és vagyok annyira kreatív és beszédes, hogy a legbötébb dumádból is olyan témát faragnék, hogy te se hinnéd el. Eddig senki nem jött oda hozzám, hogy szia!

Csak a s.ggüket tolják az ölembe és néz rám, mikor nem kérem el a számát.

23/f

2011. okt. 6. 00:37
 32/32 anonim ***** válasza:

örök szabály:

Mindenkinek az kell, mi nem lehet az övé!

2011. dec. 18. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!