Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h egyszerűen nem találok senkit normális párkapcsolatra?!
Figyelt kérdés
azt hiszem velem nincs gond, legalábbis a visszajelzések alapján..buliban 20ból 15 ismerkedne velem, strandon leszednek a partról..utcán megnéznek..de mégis vhogy azt érzem h nem tudok ismerkedni, és akik így leszólítgatnak az általában mind olyan tróger h fordul ki a belem tőle, aki meg tetszene az oda se mer jönni:(:S menjek én oda? az milyen már..2011. okt. 5. 19:27
21/32 anonim válasza:
Utoljára mikor odamentem egy lányhoz, mert menthetetlenül néztünk egymás szemébe mélyen és hosszan ezt megelözően...hát tudatta velem hogy már van férje. Hidd el jó nagy becsapás volt.Én oda szoktam menni de eddig kib*szás volt az egész...
22/32 A kérdező kommentje:
hát akkor csak akart vmit, csak aztán meggondolta magát..szal biztos nem azért küldött el mert szar vagy. csak egyszerűen belegondolt h milenne ha..de aztán eszébe jutott h mégse lehet:D
2011. okt. 5. 21:11
23/32 anonim válasza:
Lehet, de ez nem változtat semmit azon, hogy én odamegyek a lányokhoz de fölöslegesen.
24/32 A kérdező kommentje:
mert nekem szted?ha odajönnek hozzám az több mint valószínű h fölösleges, én meg vagy nemmerek, v ha igen akkor is elbaszom:S
de most ez miatt az egy miatt?!v tényleg mindig rosszul sül el?
2011. okt. 5. 21:17
25/32 anonim válasza:
Én nem az a tipus vagyok aki oda megy mindenféle csajhoz...csak a rendes, értelmeseket keresem. Ezért nem is próbálkozom naponta többel, ahogy egyesek.Utóbbi félévben volt vagy 5 próbálkozásom 5 nagyon édes csajjal...mondanom sem kell mi lett a vége.2 közüllük foglalt volt, 1 várta a nagy dumát, 2nek mem nem kellettem...mindegy, ez a kérdés nem rólam szól.A történetem nem csábitásról szól és csajok fektetéséről , hogy azt mondhassák egyesek , hogy nem tudok csajozni.Mert nem csajozni akarok, hanem egy társat keresek, aki azért értékel aki vagyok....
26/32 A kérdező kommentje:
értem h miről beszélsz. nekem kb akik odajönnek azt így ránézésre tudom mitakar, aki meg igazán bejönne, az véletlenül se jönne oda:S
2011. okt. 5. 21:26
27/32 anonim válasza:
Hát ez van, de megnyugtatlak, te még nagyon fiatal vagy.Mondjuk 5 év alatt annyi srác fog még odajönni hozzád, hogy akár még több férjet, barátot is tarthatsz egyszerre.
28/32 A kérdező kommentje:
hát én egyáltalán nem vagyok!annyit nem akarok, csak egy értelmeset..de sajnos úgy látom nekem kell kezdeményeznem ezentúl v nemtudok már jobbat tényleg.de akkor meg megkapod azt h milyen ribanc vagy..
2011. okt. 5. 21:34
29/32 anonim válasza:
Sok sikert.Ha segitesz magadon az Isten is megsegit...ezt szoktam mondogatni magamnak...mikor túl sajnálom magam ahelyett hogy örülnék annak amim van és amiket elértem az életben.
30/32 A kérdező kommentje:
köszöntem.majd ha vmi változás állna be, szólok:D
2011. okt. 5. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!