Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h egyszerűen nem találok senkit normális párkapcsolatra?!
Figyelt kérdés
azt hiszem velem nincs gond, legalábbis a visszajelzések alapján..buliban 20ból 15 ismerkedne velem, strandon leszednek a partról..utcán megnéznek..de mégis vhogy azt érzem h nem tudok ismerkedni, és akik így leszólítgatnak az általában mind olyan tróger h fordul ki a belem tőle, aki meg tetszene az oda se mer jönni:(:S menjek én oda? az milyen már..2011. okt. 5. 19:27
11/32 A kérdező kommentje:
jó:Dlegközelebb megvan kihez fogok:)
amúgy akárhányszor mentem eddig oda nemértették mivan.tehát vmi még mindig nemjó:Dde legközelebb kipróbálom és odamegyek és majd lesz vmi!
2011. okt. 5. 20:34
12/32 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogyan nyitottál mikor odamentél valakihez?:D
13/32 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
jó:Dlegközelebb megvan kihez fogok:) "
Én várni foglak :)
14/32 A kérdező kommentje:
hát legutóbb egy buliban volt..annyi h odamentem, mondtam vmi általános dolgot, amivel ellehet indítani egy beszélgetést, h nincs levegő v vmi..:Dbemutatkoztam, aztán mondtam h cigizzünk mert rosszul vagyok:Daztán kimentünk, cigiztünk, és beszéltem hozzá és csak ül és nemmond semmit..
2011. okt. 5. 20:40
15/32 anonim válasza:
ha kellően elő tudod adni magad akkor inkább vedd poénosra.
például: szia cicafiú van már gazdád? miáááuuu
egy ilyen poént nagyon bírnék :D
16/32 A kérdező kommentje:
hát én nem, mivel nekem sem tetszene az ehhez hasonló, ebből adódóan énsem mondanék ilyet:Dviszont egy értelmes beszélgetést nagyra értékelnék, és úgygondolom lehet még pár ember!! mondjuk tudtommal humorérzékem is van, de nem ilyesmi:DD
2011. okt. 5. 20:45
17/32 anonim válasza:
Na most egy pasi szemszögéből.Nemrég utasitottak el, nagyon tetszett a lány és én nem az alkalmi kapcsolatok hive vagyok...túléltem nem próbléma.Minden egyes elutasitás, elveszi egyre jobban a kedvemet.Lehet pont te vagy az a "szerencsétlen" lány aki kifog engem vagy hozám hasonlókat, ilyen szar állapotban...és akkor csodálkozol, hogy miért nem jön oda hozzád az a pasi, tán gyáva...de az is lehet hogy túl büszke vagy hogy jelezz.Ha egy lány nem szemezik velem én ahhoz nem is megyek oda.Mindig igy volt mindig igy lesz.
18/32 anonim válasza:
soha nem mennék oda így egy lányhoz mert egyszerűen szar szöveg, pont ez a lényeg hogy te mész oda úgy mint ahogy néhány seg*gfej szokott a csajokhoz. szerintem ez totál poén :D
aztán egy jó kis beszélgetés.
persze nem erőszak a kényszer.
19/32 A kérdező kommentje:
ja igen, csak tudod amikor rámosolygok vkire és tudatom vele h odajöhetne nyugodtan, akk csak néz rám, és tudom h nem azért mert nem tetszek neki..v is teljesen biztos nem vagyok benne, de legalábbis érzi azt az ember ha vkinek bejön és azért nemjön oda mert nemmer..
2011. okt. 5. 21:05
20/32 A kérdező kommentje:
de mondjuk volt már olyan is ahogy mondod, h vagy nemmertem még csak jelezni se, vagy túl büszke voltam ahhoz h bármit is tudassak vele:D
2011. okt. 5. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!