Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek feküdjek le vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek feküdjek le vele? (többi lent)

Figyelt kérdés

van egy srác akivel már fél éve együtt vagyunk.

nagyon helyes*-*. olyan fajta aki nagyon sok lányt megkaphat....mielőtt nem kezdtünk el járni, azelőtt minden szép lánnyal összejött és egy héten akár 2barátnője is volt -.-"

aztán összejöttünk, és megváltozott egyáltalán nem olyan mint rég :). én 14éves vagyok a srác pedig 16.

de szeretné h a csóktól több is legyen. nagyon szeretem, és ő is engem. de nem tudom h ez nem e felelőtlenség. persze védekeznénk, de ez nem korai ahhoz képest h 14 vagyok ??

14/L

2011. okt. 5. 19:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
16 éves a srác és már összejött ott mindenkivel? Elég tré lányok lehetettek. Amúgy simán el fog csúnyulni, 22 éves korukra ahelyes pasik megcsúnyulnak, ez 100, majd emlékezz a szavamra. Antropológus vagyok.
2011. okt. 5. 20:26
 22/27 A kérdező kommentje:
háát én nem vagyok akkora agy mint te, de ha szeretem akkor nem a külsejéért hanem azért ami belül van :)
2011. okt. 5. 20:29
 23/27 anonim ***** válasza:

14 évesen már nyolcadikos .. minek külditek barbizni?XD

NA mind1;D

Szerintem Várj:P

az a legtutibb módszer:D akkor minden kiderül:D

17L

2011. okt. 5. 21:16
 24/27 anonim ***** válasza:
jajj naív vagy még kicsi lány....
2011. okt. 5. 22:35
 25/27 A kérdező kommentje:

na végre valaki aki nem akar barbizni küldeni XD

köszönöm a válaszokat :D és úgy döntöttem h még várok mert bőven van időm :)

és ha szeret akkor ő is vár :D

2011. okt. 6. 13:47
 26/27 anonim ***** válasza:

Hát szerintem 14 évesen,még ráérsz ilyenen agyalni.Kevés az esélye annak,hogy ő lesz életed párja,de legyen így.Másrészt meg tedd próbára.Ha tényleg annyira szeret,akkor vár,de ha erőlteti,akkor nem szeret igazán.Légy okos!

21/L

2011. okt. 6. 21:19
 27/27 A kérdező kommentje:
okés :)
2011. okt. 9. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!