Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek feküdjek le vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek feküdjek le vele? (többi lent)

Figyelt kérdés

van egy srác akivel már fél éve együtt vagyunk.

nagyon helyes*-*. olyan fajta aki nagyon sok lányt megkaphat....mielőtt nem kezdtünk el járni, azelőtt minden szép lánnyal összejött és egy héten akár 2barátnője is volt -.-"

aztán összejöttünk, és megváltozott egyáltalán nem olyan mint rég :). én 14éves vagyok a srác pedig 16.

de szeretné h a csóktól több is legyen. nagyon szeretem, és ő is engem. de nem tudom h ez nem e felelőtlenség. persze védekeznénk, de ez nem korai ahhoz képest h 14 vagyok ??

14/L

2011. okt. 5. 19:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

19:23-as válaszoló !

nem csettintésre változott meg, hanem már régebb óta tetszettem neki. és egyszer megkérdezte h járunk e nekem meg az volt a válaszom h nem. és kérdezte h miért? nem tetszem. én erre csak annyit mondtam h tetszel csak bunkó vagy és azt hiszed h mindenki az öledbe hullik. onnantól kezdve "udvarolt nekem" meg ilyenek :))

2011. okt. 5. 19:32
 12/27 anonim ***** válasza:
14 évesen még barbie babáznod kéne. :D
2011. okt. 5. 19:38
 13/27 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló :)

nem 4 éves vagyok hanem TIZENNÉGY :D:D

2011. okt. 5. 19:39
 14/27 anonim ***** válasza:
tudom
2011. okt. 5. 19:40
 15/27 A kérdező kommentje:
akkor ?:)
2011. okt. 5. 19:42
 16/27 anonim ***** válasza:
Copd le
2011. okt. 5. 19:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Hmm oké a próbán átmentél, elég értelmesnek tűnsz :)Szóval lehet h most ezt mondja, de a fiúk sokmindenre képesek, nekem is volt olyan barátom, aki elméletben szeretett, előttem rengeteg barátnője volt, és azt mondta h én most más vagyok, én vagyok neki a megtestesült boldogság, aztán másfél hét után dobott mert nem feküdtem le vele, és a következő csajt ugyanazzal a szöveggel hülyítette tovább. 14/l
2011. okt. 5. 19:44
 18/27 anonim ***** válasza:
Menj a szobádba barbie babázni, az való még neked kicsi lány. :)
2011. okt. 5. 19:44
 19/27 anonim ***** válasza:

Túl fiatal vagy még a szexhez.

Bár az itteni kérdezők jelentős hányada hozzád hasonló korban teszi fel ugyan ezt a kérdést (és ezek a kérdések sajnos generálhatják a csordaszellemet), de remélem, nem ez a tényleges átlag...

2011. okt. 5. 19:49
 20/27 A kérdező kommentje:

19:44(utoldó) ! akkor vegyél nekem barbie babát mert nekem nincs !!!!ígyjó ? xD

utolsó előtti válaszoló ! nem hiszem h hülyít vagy akármi mert már petting az már volt és nem volt durva,figyelmes volt :))

a szexet meg nem is erőltette csak egyszer mikor ott voltam nála, csókolóztunk az után pedig beszélgettünk, és mondta h a szexet nem fogja erőltetni és szóljak ha készen állok.

és én úgy érzem h készen vagyok. csak van olyan amikor egy kicsit elbizonytalanodom :|

2011. okt. 5. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!