Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsülik még a férfiak a női ártatlanságot? Érdemes tartogatni v. ha vkit kicsit is alkalmasnak érzek rá, feküdjek le vele? /19/
Szia!
Szerintem ne az alapján dönts, hogy a pasik mit gondolnak, hanem az alapján, amit te! Ha neked nyűg, és mielőbb "túl szeretnél esni" rajta, akkor ne várj. Ha viszont ajándékba szánod valakinek, akit szeretsz és viszontszeret, akkor várd meg. Érdemes, mert jobb érzés, és egy kellemes emlék marad utána.
A kérdésre válaszolva: az intelligens és komoly pasik nagyra értékelik, ha nekik adod a szüzességed; a gyerekesek, akik csak a szexre mennek, nem.
A férfiak sztem mindenképpen becsülik...
És a nők értékelik, ha még nem volt senkivel a fiú(ha monjuk egy nem szűz lánnyal találkozik)? Nem gondolják azt, h tapasztalatlan, és lehet, h ügyetlen?
21 éves vagyok, és szűz, de nem voltam még szerelmes annyira h megtegyem, nem azért mert nem volt pasim...
De régimódi vagyok, és szeretnék várni arra h kölcsönösen dúljon a szerelem.
én speciel becsülöm, de nem szeretem.
ez egy kétélű kard szerintem. EGyrészről tisztelendő és becsülendő, ha egy lány nem ül fel a mai divathullámnak, másrészről ez a gesztus azt is előrevetíti, hogy akinek oda szándékozol adni, azzal komolyak a szándékaid. Ami ugyan szintén becsülendő, csak a te korosztályodnál nem biztos, hogy kedvező fogadtatásra talál. Egy hozzád illő koru pasi még jellemzően nem a holtodiglanban gondolkodik. Riasztóan hathat rá.
Én jobban szeretem a bejáratott lányokat. Na nem a szétkú*takat, de azért legyen tapasztalata, tudja mit szeret és mit nem. A szex fontos dolog, de nem kell éteri magasságokba emelni, mert alapvetően teljesen hétköznapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!