Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek feküdjek le vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek feküdjek le vele? (többi lent)

Figyelt kérdés

van egy srác akivel már fél éve együtt vagyunk.

nagyon helyes*-*. olyan fajta aki nagyon sok lányt megkaphat....mielőtt nem kezdtünk el járni, azelőtt minden szép lánnyal összejött és egy héten akár 2barátnője is volt -.-"

aztán összejöttünk, és megváltozott egyáltalán nem olyan mint rég :). én 14éves vagyok a srác pedig 16.

de szeretné h a csóktól több is legyen. nagyon szeretem, és ő is engem. de nem tudom h ez nem e felelőtlenség. persze védekeznénk, de ez nem korai ahhoz képest h 14 vagyok ??

14/L

2011. okt. 5. 19:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj..szerintem ne feküdj le vele..várj még egy picit ezzel,mert testszik a felfogások..lesz mindig más és akkor abban a pillanatban az lesz a jobb akivel együtt vagy..
2011. okt. 5. 19:14
 2/27 anonim ***** válasza:
Igen
2011. okt. 5. 19:15
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Apádat kérdezd meg....

Biztos örülni fog neki

2011. okt. 5. 19:16
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
De. Korai.
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
14 évesen ma már ciki ha nem volt legalább a szádban bré. Haladj a trenddel.
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
ha már megkérdezted, akkor nem vagy biztos benne, addig meg felesleges is lefeküdni vele, mert nem fogod élvezni
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Feküdj le vele nyugodtan, már várom is a következő kérdést, mondjuk valami ilyesmit: "Lefeküdtem a barátommal gumi nélkül, mert mondta h az elsőnél még nem lehetek terhes, de már egy hete késik, lehet h mégis terhes vagyok? :S" vagy "Lefeküdtem a barátommal, és azóta nem hívott, nem találkoztunk, szerintetek mit rontottam el???"
2011. okt. 5. 19:18
 8/27 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj vele egy kicsit. Ha tényleg szeret akkor kivár.

14/L

2011. okt. 5. 19:18
 9/27 anonim ***** válasza:
Bár nem ismerem de nem hiszem, hogy egy 16 éves fiú akinek azelőtt rengeteg barátnője volt csak úgy csettintésre megváltozik és komoly kapcsolatot akar. De vannak még csodák, viszont mivel megkérdezted így te nem vagy biztos benne tehát még nem vagy kész. Várj!
2011. okt. 5. 19:23
 10/27 A kérdező kommentje:

én nem a trenddel akarok haladni hanem azért csinálnám mert szeretem.

kedves harmadik válaszoló ! te ki kéred apád véleményét h kivel feküdj le ? akkor oké de én nem fogom :))

7. válaszoló ! azért nem vagyok akkora marha h gumi nélkül csináljam -.-". . .és mondta h nem fogja erőltetni a dolgot, azt mondta h szeret és akármennyit vár ((:

tudom h szeret, és nem csinálna olyat h begb*sz és nem hív fel vagy esetleg dob. . .

de ezt a dolgot én is szeretném. csak nem tudom h jó döntés e ilyen idős korban ^^

2011. okt. 5. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!