Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik fiút részesítenétek előnyben? Aki rád ír teszem az iwiwen, vagy aki odajön hozzád élőben?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 12:28
11/12 anonim válasza:
Úristen van ilyen az iwiwen? Egy hónapja nem léptem be, de akkor már nem is fogok :DDD
Nekem mindegy, hogy élőben jön oda a srác, vagy neten ír. Ha szimpatikus akkor mindenhogy az.
Nekem nem jut eszembe, hogy nyuszi attól mert a neten ír. A mai csajok néha olyan bunkó módon tudnak elküldeni pasikat, hogy tényleg nem semmi. Úgy beszélnek, mint valami kocsis... szörnyű stílusban képesek "kommunikálni".
12/12 Avalanche válasza:
Szerintem itt sok függ a kérdéses fiú személyiségétől is. Ha például ismerem annyira, hogy tudom róla, hogy nem merne odajönni hozzám, elfogadnám az internetes megoldást is. De ha valaki képes "élőben" megtenni ugyanezt, kicsit jobban díjazom, be kell, hogy valljam. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!