Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik fiút részesítenétek előnyben? Aki rád ír teszem az iwiwen, vagy aki odajön hozzád élőben?
Persze h aki 'odajön hozzám élőben' :P
De mivel nem sok ilyen sráccal találkoztam még, ezért több olyan van, h msn-re felvesznek v bárhol pl: iwiw-en írnak 1 üzit...
15/L
mivel élőben is van lehetőséged odamenni hozzá beszélgetni szerintem az a jobb ötlet:)utána meg elkérheted ez msn címét ha érzed hogy szimpatikusak vagytok egymásnak:)
de az iwiwes megoldást sem tartom rossznak mivel én is az ottani levélnek köszönhetem a barátomat:)
de szerintem a személyes az igazibb és akkor látod is,hogy hogy reagál rád.sok sikert bármelyiket is választod:)
Hát, annak ellenére válaszolok, hogy van párom... De egy friss tapasztalat.
Színházban voltam unokaöcsémékkel, és ott szólított le, pontosabban próbált velem kikezdeni egy fickó, nem is volt jóképű, nem is volt fiatal, nem is volt vendég... Igencsak meglepődtem, két gyerek szeme láttára egy 30on túli fickó bepróbálkozik egy 23 éves leányzónál... Néztem nagyot, unokahúgommal még össze is néztünk: "ez most mi volt?!"
És azt a szomorú következtetést vontam le, hogy inkább sehogyse szólítson meg senkise, de ilyenből mégegyszer nem kérek.
Neten legalább mérlegelni tudok, hogy egyáltalán foglalkozzak -e vele, vagy sem...
Ja, és a páromat is neten ismertem meg, noha egyikünk se párkeresni ment oda, ahol találkoztunk...
Nálam igazából nem sokat számít, hogy hogyan közeledik, az számít, hogy milyen stílusban. (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!