Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A "mai" fiúk mely tulajdonságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "mai" fiúk mely tulajdonságokat részesítik előnyben az alábbiak közül: vonzó test, jó humor, szép arc, intelligencia, egészséges önbizalom, kedvesség, tolerancia, szorgalom, jó anyagi háttér, önállóság?

Figyelt kérdés

Tudom, fura kér(d)és, de nagyon érdekelne, hogy a válaszadó FIÚK mely tulajdonságokat (bár nem mind tulajdonság a szó legszorosabb értelmében) sorolják az alábbiak közül az első helyekre, és melyek kevésbé fontosak számukra.

Csak sorrendet kérek! Nagyon tanulságos lenne, és segítene jobban megismerni az ellenkező nem értékrendjét.

Előre is köszönöm!

22 éves lány

2008. júl. 22. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképpen a jó humort, szép arcot és inteligenciát részesítem előnyben ...

Önbizalom nem baj ha kicsit kevesebb van mert a félénkség hól állhat egy csajnak. Nem baj ha nem bomba csaj, de azért nézzen ki valahogy... tolerancia sem árt. Szorgalmat meg anyagi hátteret egy csajban sem néztem eddig. Ha később nem lesz lusta ahhoz hogy dolgozzon akkor túl sok gond nem lehet.

2008. júl. 22. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon fontos az önbizalom és az önállóság, ez adja a vonzó kisugárzását egy lánynak. az intelligencia, a szép arc és a kedvesség se árt, a vonzó test nekem már csak mérsékelten számít de az is jelent vmit, a szorgalom meg a pénz abszolut nem érdekel.
2008. júl. 22. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

A legfontosabb először is szép arc, vonzó test, kedvesség, jó humor.

Az anyagi háttér hidegen hagy.Szorgalom nem annyira fontos, de azé ne legyen lusta.

A többi annyira nem számít, azokban a tulajdonságokban nem kell kiemelkednie.

2008. júl. 22. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
na most adtunk 3 eléggé különböző választ, amivel együttvéve semmire se mész. ebből is látszik hogy egyénenként változó hogy kinek mi fontos.
2008. júl. 22. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nős vagyok, tehát már nem vagyok a csajozási pályán, de talán még mai fiúnak számítok a 26 évemmel.

Tehát, amikor én megismertem a feleségemet, többek között az volt nagyon vonzó benne, hogy fantasztikusakat tudtunk beszélgetni. Lehengerelt az intelligenciájával és a műveltségével, de ez önmagában kevés lett volna, ha ugyanakkor nem kedves és megértő.

Azt találtam a legrendkívülibb tulajdonságának, hogy képes és hajlandó volt legalább megpróbálni megérteni olyan problémáimat, amiket az emberek 99%-a elintézett volna azzal, hogy ez hülyeség. De ő nem, végighallgatott, megpróbált belehelyezkedni a helyzetembe, és hihetetlenül empatikus volt.

Ezenkívül azt is bírtam benne, hogy önálló véleménye van a dolgokról, egy kialakult ember.

Egyáltalán nem a vonzó test és a szép arc állott a lista élén, bár valószínű, hogyha taszított volna az, ahogy kinéz, és nem ébred fizikai vonzalom közöttünk, akkor nem szeretek belé, hanem megmaradunk a baráti beszélgetéseknél. Szóval szerintem képmutatás lenne olyant mondani, hogy az egymásbaszeretésnél csak a belső értékek számítanak, mert a legtöbb esetben ez nem igaz.

Az anyagi háttere viszont egyáltalán nem játszott szerepet.

üdv: 1 fiatal mai férj

2008. júl. 22. 14:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2008. júl. 22. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én is bővíteném a listát, bár mindenkinél mást jelentenek az általad felsorolt fogalmak is magyarán valakinek egyikfajta alak másnak másfajta jön be, meg egyik humor, másnak akasztófahumor stb, tehát ez nagyon relatív de nekem a sorrend:

kedvesség, tolerancia jó humor intelligencia, szép arc, önbizalom, szorgalom, vonzó test(ez azért került ide mert lehet valakin egy kis úszógumi, de azt pl ellensúlyozza a hibátlan bőr, vagy a mellméret sem számít nekem hanem a mellbimbó kinézete de ha valami nem teljesen szép de az előző tulajdonságaival már meghódított akkor már nem érdekel)önállóság, jó anyagi háttér

2008. júl. 22. 16:49
 8/11 anonim válasza:
100%

Én egy lánynak mindig a beszédstílusát és az egyinéségét nézem meg. Nekem nem kell egy utánzat. Legyen egyénisége, ne utánozzon valakit.

Az intelligencia, kedvesség, tolerancia és a szép arc is fontok.

2008. júl. 22. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Hé hč värjatok mär a szexuälis črdekeltsčg meg a szexre valo hajlam mär nem is szämit

Hät čn elsönek ezt nčzem meg

Ja meg

Hogy mijem jo vele az ägyban mert ha csorok vagytok akkor is legyem egy örömötök az čletben

2008. júl. 22. 21:12
 10/11 anonim válasza:

nemtől függetlenül azt mondom, számomra, első körben legyen az ember művelt, intelligens, humoros, és empatikus. Ahhoz, hogy fizikai vonzalmat érezzek iránta, természetesen tetszenie kell nekem (ezért sem szeretek bele a jó humorú kedves, okos 67 éves Piri nénibe, vagy Béla bácsiba).

Ha szépség pedig ízléskérdés, hogy nekem mi a szép, nem számít a kérdésben.

Elárulom: lány vagyok, de ha srác lennék, akkor is ezt csinálnám. Így férfit keresek magamnak, ezekkel az értékekkel, fordított esetben nő ugyanígy keresnék.

2009. szept. 18. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!