Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A vékony vagy a husis lányokat részesítitek előnyben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 14:38
2/16 anonim válasza:
de a legjobb a normál. Hidd el annál jobb nincs. Nem kell annyi szénhidrátot zabálni (tészta, cukros kaják) meg egy kis mozgás aztán megy az
3/16 anonim válasza:
Ne legyen disznó, de azért legyen mit fogni rajta! Szerintem fontos hogy egy csaj odafigyeljen magára, és ez ne a sminkelésben merüljön ki, hanem az igényességben!(ebbe beletartozik a testmozgás is)
4/16 anonim válasza:
Aki ennél vékonyabb, azzal szóba se állok.
6/16 anonim válasza:
olyan 65-70 között lehet...és nagyon formás, épp ilyenre szeretnék lefogyni én is, vékonyabb nem akarok lenni
22/L (80kg)
7/16 anonim válasza:
A képen a csaj legalább 70 kiló. Szerintem dagadt.
8/16 anonim válasza:
De kövér az a csaj...és még melle se sok van,hogy kárpótoljon.
9/16 anonim válasza:
Kb. 60-65 szerintem, csak a combja vastag kicsit.
10/16 anonim válasza:
Dagadt?! Ez talán szebb???? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!