Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac aki nagyon tetszik es szerintem en is neki minden jel erre mutat, de nem tudom hogyan kozelitsek, hogyan adjam a tudtara h nekem is tetszik. Mit csinaljak?
Kulonben is o kezdett el flirtolgetni velem. Viszont nagyon felenk es nem mer kezdemenyezni latom rajta h kuzd a gatlasaival es en is pont ilyen gatlasos vagyok. Nem tudom h jo otlet e nekem kezdemenyezni. Elhivott ugyan vacsira meg moziba. De utana en adtam a szajaba h akkor ma jo lesz? Igaz atjott nem huzta magat ki a randi alol de nem tortent semmi tobb egy olelesnel. Vegig neztunk ket filmet meg megittunk masfel liter bort es nem kezdemenyezett. Szerintetek h oldjam a feszultseget???
Eddig mikor irtam neki emailt mindig valaszolt most nem valaszolt (tudom h olvasta mert visszamondta a telefonba es rakerdezett dolgokra), mama irtam uzit nem irt vissza, mikor felhivtam felvette a telefont kedves mosolygos hangja volt, megint kerdezte mit csinalok vasarnap de nem mertem elhivni es nem hivott ki h akkor menjunk ide vagy oda. Miert???? adjam a szajaba megint h akkor menjunk valahova vagy varjak?????
nem akarok tul rahajtos lenni mert azt sem szeretnem ha azt hinne konnyu preda vagyok, vagy h tul nyomulok mert van olyan fiu aki elijed ettol, de ugyanakkor ha meg kukan varok akkor meg azt hiszi h nem erdekel o. de szeretnem ha tudna h en is ugyanugy erzek iranta csak en is ugyanavval kuzdok mint o. Olyanokkal probalkoztam h bokolgattam neki amikor sozba jott h kevesebbet kene ennie mert kover, nem is kover tok jol nez ki es mondtam neki h ugy jo ahogy van erre elmosolyodott. Mit kellene meg tenni???? elhivni beszelgetni es elmondani h en h erzek??? vagy leirni email vagy sms????? Jaj annyira nem vagyok a szavak embere eloben. Karrier meg ilyenek semmi gond de a pasikkal mindig porul jarok vhogy. Koszi a valaszokat!
Húha, jó bonyolult lett mire végigolvastam. :) Szerintem próbálj vele még többet beszélgetni, a gátlásaidat is próbáld meg legyőzni minél jobban. (Tudom, hogy nehéz, nekem sem mindig sikerül teljesen.) Nyílj meg neki jobban, beszélgessetek olyan dolgokról is, amikről eddig nem mertetek vagy nem akartátok szóba hozni Ez lehet bármi...
Továbbá, küldhetsz felé véletlen jeleket, megérinted a vállát, közben a mélyen a szemébe nézel és mosolyogsz. Bár lehet, hogy ti ezen már túl vagytok. :) Minél többet vagytok együtt, annál jobb és könnyebb lesz "félreérthető" helyzetekbe kerülni. ;)
Ha tényleg 100%-ra tudod, hogy tetszel neki (márpedig szerintem is ez a helyzet), akkor ne félj elhívni valahová, még ha az csak egy séta is. Sok sikert, és majd íj, hogy mi lett! ;)
Azt hittem, hogy csak az amerikaiak ilyen "zaklatott" hülyék :-(
...én viszont remélem, hogy nagy nevetés lesz belőle! Mármint együtt, amikor majd visszaemlékeztek rá :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!